Hangi beşiği aldınız ahşap olanları mi yoksa park yatak olanı mi
Park yatak kullanıyoruz, tavsiye ederim
Park yatak alın ben ahşap almıştım pişmanlık bebeğim şu anda 11 aylık sürekli ayağa kalkıyor beşiğinde kaçkere kafasını vurdu tehlikeli
Park yatak aldım tavsiye ederim elele nin çok güzel
Yatağın yanına koyulabilen ama benim yatagimın hizasinda olup yattigim yerden emzirebildigin modellerden almadim keske onlardan alsaydim
Ben elele baby park yatak aldım çok kullanışlı 5 yaşa da kadar da kullanılıyor
Elele markasının en büyük boyunu aldık anne yanı olarak şuan kızım 1 yaşında ve hala kullanıyoruz çok memnunum ahşap olanda kolunu bacağını çıkarıp sıkıştırma oluyormuş
Elelenin bonte 2 modelini aldım ben de
Park yatak daha iyi nedenn diceksin büyüdükçe yatak içinde ayaklanıyorlar düşüyorlar falan tahta olduğunu düşünürsek bu kez kafasını o yan tahtalara çarpabilir benim ığlum şuan 9 aylık sabah benden önce kalkıp yatağa tutunuyor dikiliyor sonra kendini bi salıyo pat düşüyo allahtan kenarlarda bez kafasını falan çarpmıyor ama tahta olsa hep çarpar
Aynen öyle birde anne yanı olanlarda fermuar var ileride kendisi girip çıkabilir yere yakın olduğu için ama ahşapta böyle bir durum da söz konusu değil
Ben uzun vadede kullanabilmek adına ahşap aldım. Çünkü Park yatakların çocuğu yatırdığınız ara katı belli bir kilonun üzerini taşımıyor. Sonrasında o ara katı fermuarlı kısmından çıkarıp tamamen içine yere yatırmanız gerekiyor. Bana öyle eğilip kalkmak zor geldi açıkçası. Çilek mağazasından ahşap bir model aldım. Sınırsız kademesi var, bebek büyüdükçe düşmesin diye aşağıya monte edebiliyorsunuz yattığı kısmı, anne yanı da olabiliyor
Evet ama tahta beşiklerdede şu sorun oluyor bebiş ayaklandıgında kenarlara tutulup kalkıyor sonra bi anda kendini bırakıyor pat düşüp kafasını vuruyor denendi ve direk çöp ettim gittim bez park yatak aldım şimdi düşsede etsede içim huzurlu
Etrafımdan hep park yatak Önerisi alıyorum bence park yataklar daha iyi tahta beşikler bana göre kullanışlı değil park yatağı evin her yerine konumlandırabilirsiniz ve sizin için daha rahat olur bende 6 aylık hamileyim Allah kısmet ederse bende park yatak alacağım