Ben ilk yüklediğiniz beşikten aldım. Sanki daha sağlam duruyor gibi geldi. İnşallah 1,5ay sonra kullanacağım
Anladım cnm ben normalde kullanıyorum bitane mobilyadan var ama onu 1 yaşındaki oğlum için hamile kaldım tekrar o yüzden bi tane normallerden almak istiyorum o yüzden araştırmak istedim
Her bebek farklidir tabiki kullanmaya bilir benim oğlum besik kullanmiyor. Yanimda uyuyor
Anladım canım sağol elimde zaten şu anlık büyük bi beşik var onda 1 yaşındaki oğlum yatıyor tekrar hamile kaldım o yüzden bi tane daha normal küçük bir beşik almak istiyorum
Park yatak da aldım ama 2 yada 3 ay anne yanı beşik kullanacağım bende
Bence 2. Model bizde park beşik var sallama sesinden alt komşu rahatsız oluyor diye kaldırdım arkadaşım 2. Beşikten verdi 6 aya kadar kullandım çok rahat ettim şimdi tekrar park beşiğe döndüm
2 park beşik sallanırken ses mi çıkarıyor
Ben bunu aldım anne yanı oluyor 3 farklı kademede kullanılıyor içerisinden yatağı yorganı yastığı cibinliği yan koruması hepsi çıktı. Henüz aktif kullanım sağlamadım bebiş doğmadığı için ama kurdum sağlam ve sallanırken sesi çıkmıyor şimdilik.
Oval olandan da aldık ama daha kullanmadan kurduktan sonra bir kaç kez kedim içine zıpladı ve sağlam gelmedi bize o yüzden onu iade ettik
Bizimki tak tak yere vuruyordu ama iyi oldu bize sallamayı bıraktım
Bende de ahşap olan var ama bence diğeri daha kullanışlı ahşabı gece sallarken ses çıkıyo sinir bozucu bir şekilde vidaları salladıkça gevşiyor diğeri her odaya taşıyabileceğin birşey bende şimdi almayı düşünüyorum ondan