Kızlar bu beşik nasil sizce kullanışlı olur mu kaç yaşa kadar kullanabilir sallanmasi rahati vs nasil fikrinizi yazar mısınız acaba
Arkadaşım almıştı 6 ay falan kullanabildi küçük olduğu için
Bu besikler maksimum 6 ay kullanilabiliyor
6 aydan fazla kullanilmaz mi
Önerebileceğiniz var mi
Anne yanı park yataklar kullanışlı uzun ömürlü oluyor
Hiç güzel değil sallanamiyor gıcır gıcır çok çirkin bunun yerine anne yani beşikler daha kullanışlı ilk 6 ay bile dolmadan attım bunu anne yani aldım şu an iki yaşında 4 5 yaşına kadar kullanılacak bı beşik
Valla bizde bir ay oldu Aslı direk park yatak aldık e bebekten indirimli 4 bindi anne yanı oluyor alt açma ünitesi dönence felan var çok güzelde kendi markası olanı aldık bence çok para vermeye gerek yok hepsi aynı işlevi görüyor
Bana göre de kullanışsız geliyor tercih edeceğim bir ürün olmaz benim de ilk hamileliğim park beşik tercih edecem
Ben kızıma park yatak almıştım. Şimdi yine park yatak kullanacağım. Hem daha kullanışlı hem de katlayıp her yere götürebilirsin seyahate vs giderken.
Bundan almanı tavsiye etmem çok kısa süre kullanırsın Bizde Meltem Mobilya mondo beşik tercih ettik en az 4 yaşına kadar kullanırız diye düşünüyoruz anne yanıda olabiliyor kademeleride var
Küçük olduğu için zannetmiyorum bebek rahat edemeZ. Park beşik alabilirsin oğlum 19 aylık halâ rahat şekilde kullanabiliyoruz.
Benim 7 senelik park beşiğim bar. Çocuklarım 4 yaşına kadar rahat kullandı neredeyse. Kanz marka benimki ve öyle bahsedilen sesleri çıkmıyor.
Böyle beşikten kuzenim 3 ayına kadar kullanabildi
Görselini atabilir misiniz acaba