Beşik için fikir

Kızlar bu beşik nasil sizce kullanışlı olur mu kaç yaşa kadar kullanabilir sallanmasi rahati vs nasil fikrinizi yazar mısınız acaba

Arkadaşım almıştı 6 ay falan kullanabildi küçük olduğu için

1 Beğeni

Bu besikler maksimum 6 ay kullanilabiliyor

6 aydan fazla kullanilmaz mi

Önerebileceğiniz var mi

Anne yanı park yataklar kullanışlı uzun ömürlü oluyor

1 Beğeni

Hiç güzel değil sallanamiyor gıcır gıcır çok çirkin bunun yerine anne yani beşikler daha kullanışlı ilk 6 ay bile dolmadan attım bunu anne yani aldım şu an iki yaşında 4 5 yaşına kadar kullanılacak bı beşik

1 Beğeni

Valla bizde bir ay oldu Aslı direk park yatak aldık e bebekten indirimli 4 bindi anne yanı oluyor alt açma ünitesi dönence felan var çok güzelde kendi markası olanı aldık bence çok para vermeye gerek yok hepsi aynı işlevi görüyor

1 Beğeni

Bana göre de kullanışsız geliyor tercih edeceğim bir ürün olmaz benim de ilk hamileliğim park beşik tercih edecem

1 Beğeni

Ben kızıma park yatak almıştım. Şimdi yine park yatak kullanacağım. Hem daha kullanışlı hem de katlayıp her yere götürebilirsin seyahate vs giderken.

1 Beğeni

Bundan almanı tavsiye etmem çok kısa süre kullanırsın Bizde Meltem Mobilya mondo beşik tercih ettik en az 4 yaşına kadar kullanırız diye düşünüyoruz anne yanıda olabiliyor kademeleride var

1 Beğeni

Küçük olduğu için zannetmiyorum bebek rahat edemeZ. Park beşik alabilirsin oğlum 19 aylık halâ rahat şekilde kullanabiliyoruz.

1 Beğeni

Benim 7 senelik park beşiğim bar. Çocuklarım 4 yaşına kadar rahat kullandı neredeyse. Kanz marka benimki ve öyle bahsedilen sesleri çıkmıyor.

1 Beğeni

Böyle beşikten kuzenim 3 ayına kadar kullanabildi

1 Beğeni

Görselini atabilir misiniz acaba