21 haftalık hamileyim kaşıntıdan öldüm ilk başta sivri sinek ısırdı sandım sonra arttı . Benim gibi bu sorunu yaşayan oldu mu ? Progestan fitil yâda antibiyotik buna acaba sebep olabilir mi ? Gebelik kurdeşeni diyorlar galiba
Ve antibiyotiği kullanma sebebim olan diş ağrısı
Mükemmel bir ağrı var bununla ne yapabilirim bilmiyorum
Doktora gittim 6. Aydan önce işlem yapamam dedi.
6 aya kadar ben ağrıdan duramıyorum nasıl olacak bilmiyorum.
Fikri önerisi olan varsa yazsın lütfen ![]()
6 haftalıkken kanamaniz oldu mu
Tam olarak haftasını bilmiyorum ama bir ara evet olmuştu yerleşme sanıp doktora gittim ilk haftalardaydı . Oda sorun yok demişti Bu ikinci gebeliğim ilki düşük oldu maalesef 7 haftalıkken kalbi durmuştu
Bende daha hamileliğimi bilmiyorken aşırı anlımda bi kaşıntı var yüzümü yırtmak istiyodum ve benimde 2. Hamileliğim ilki 11. Haftalıkken kabi durdu bende hızlı guatır çıktı kan sonuçlarında bu yüzden ilk gebeliğin sonlanmış olabilir dedi doktor bilmiyorum bi alakası varmı kaşıntıyla ama istersen tiroitlerine baktır
32-33 hafta civarlarında bende de kaşıntı çok oldu geceleri uykudan uyandırıyordu uyutmuyordu. Gebelik kolestazından şüphelenip tahlil yaptırdım şükür sorun çıkmadı. Doktor alerjik ılabileceğini söyledi bir alerji ilacı verdi 1 hafta kadar kullandım kaşıntım geçti bıraktım sonra ilacı. Gebelikte kaşıntı önemli eğer kolestaz varsa sorun olabilir Allah korusun erken doğuma vs sebebiyet verebiliyor doktorunuzla kaşıntı konusunu bir konuşun derim