Beraber Geçirdiğiniz En güzel Anı Hatırlıyor musunuz?

Eşinizle beraber Geçirdiğiniz en güzel anı hatırlıyor musunuz veya birlikte keşfetmek istediğiniz bir yer var mı?

Eşim ile geçirdiğim her an benim için çok kıymetli ama tatilde ülkesine gittiğimiz günün yeri ayrı :blue_heart: Onunla Hindistana gitmek istiyorum tabi o istemiyor :rofl::rofl::rofl:

5 Beğeni

Her an çok değerli tabi, ama bir anı seçmek istesem düğünümüzde ben evet dedikten sonra ellerini göge kaldırıp duayla yüzüne sürmesi derdim sanırım bende yeri çok ayrı:melting_face::melting_face:

8 Beğeni

Ayyy masallah size çok güzel

1 Beğeni

İlk buluştuğumuz gün 15 Kasım’dı. Beraber Gaziantep’te çınar ağaçlarının altında yürümüştük. Şans eseri o saatte de kimse yoktu, sanki dizi çekimi gibiydi ortam :smiling_face_with_three_hearts:

Ne güzel gülüşüp sohbet ederken sağımı bir döndüm ki eşim öğürüyor. Neden ? Kahkaha atarken ağzına sinek kaçmış :rofl::rofl::rofl:

Tüm romantizmin içine ettin demiştim :rofl::rofl::rofl::rofl:

En unutamadığım anı bu :rofl:

8 Beğeni

Ahahah o kadar romantik giderken nasıl bitti sonu :grin:

1 Beğeni

Valla hiç deme :joy:

1 Beğeni

Ben biraz düşüneyim

2 Beğeni

Benim için her anımız değerli,hiç bu günümüz daha güzel demedim ya gerçekten.

Farklı olan tek şey onunla ilk tanıştığım gündü , çünki çok heyecanlıydı o gün bizim için , hem beni görmeğe geldiklerinde hemde nişan günümde birde ilk görüşmemizde çok heyecanlı unutulmazdı benim için​:heart_eyes:

4 Beğeni

Bir an romantikliğe kapıldım sen anlattıkça ,sonunu böyle beklemiyordum :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben de beklemiyordum :joy:

1 Beğeni

Her anımız güzel çok şükür ama sen öyle deyince aklıma ilk gelen şu oldu biz 6 ay sewgili kalmıştık o sırada eşim beni buranın büyük bir parkı war oraya götürmüştü yanıma yaklaştı sarıldı bende başımı omzuna koydum sohbet ediyorduk o ara da ben hiç görmemişim arkamdan pamuk şeker satan bi çocuk geçiyormuş eşimde bana çaktırmadan eliyle işaret edip bi de sessiz ol diye işaret edip çağırmış hiç farketmedim bile ben pamuk şekeri arkamdan sessizce alıp parasını ödeyip çocuğu göndermiş yaa brn önüme bi an da çıkarınca o kadar şaşırmıştım ki çokta mutlu oldum tabi göz yaşım pıt :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smile:

4 Beğeni

Sen cok yaşa emii duygu seli yasadım sayende hayran hayran okurken kahkaha attım :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Ben resimle anlatmak istiyorum :smiling_face: eşimle geçirdiğim en güzel gün evlilik teklifi ettiği gündü :heart_eyes: doğum günüme bi hafta vardı bi yer ayarlamış içeri bi girdim masada pasta falan mumlar maytaplar doğum günümü kutluyor diye düşünüyorum. :grin:

Masada en sevdigim yemekler hayran hayran bakıyorum masaya bide bizim şarkımız çalıyo miss :smiling_face: etrafa hiç bakmıyorum yazıyı falan görmedim hiç taki eşim yüzüğü çıkrana kadar :sweat_smile: şok olmuştum cünkü bekledigim bisey degil biz yüzükleri zaten takmıştık hayatımda yaşadığım en mutlu anlarımdan biriydi :heart_eyes::heart_eyes:

9 Beğeni

Ya maşallah size eşiniz sizi çok seviyor nasıl sarıp sarmalamış:blush:

2 Beğeni

Cookk teşekkür ederiimmm cok tatlısınn :smiling_face::heart:

2 Beğeni

Ahahaha :rofl::rofl: yazarken ben de öyle oldum :rofl:

Yaaa ama çok tatlııı :star_struck::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Beğeni

Yaa harikasınız Allah mutluluğunuzu daim etsin :heart:

2 Beğeni

Aynen cok tatlı yaptığı ilk ve son romantiklikti :grin::grin: @NURAN

2 Beğeni