Kese görüldu yolk sac goruldu embriyo izlenmedi üç dort gun sonrada dusuk oluyor bu gebelik nasil tanimlanabilir daha onceki duşuğum bu şekildi buna boş gebelik denilir mi
Evet bebek oluşmamış kese var sadece boş gebelik oluyor inşallah en kısa sürede rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde tekrar hamile kalmayı nasip eder
Kimisi yolk sac varken bu boş gebelik olmaz diyor diye sormak istedim amin cnm çok sağolsn
Yolck saç oluşursa genelde bebekte oluşur. Kendi düşmeden müdahale ettirmeyin 8.9 haftalarda bile bebek oluşabiliyor. Yengemin öyle oldu 10. Haftada bebeği görebildiler. Benimde ilki boş gebelikti 8 9 hFta bekledim yolck sac bile yoktu oluşmadı zaten kendiliğinden kanamam başladı ama zar ı düşüremediğim için 5 dakikalık bi operasyonla genel anestezi alıp kürtaj olmuştum. Folik asid kullanmyorsan başlamalısın ben ilk gebeliğimde hamilelik düşündüğüm için almıştım ama aldığım gün hamile olduğumu öğrendim o yüzden geç kaldım hiç bırakmadan devam ettim kullanmaya 2. Ye 1 adet görüp 2 ay içinde hamile kaldım doğurdum ettim 7 ay sonra tekrardan bi süpriz geldi
Maşallah cnm rabbim bağışlasin insllh benimki yolk sac oluştugu hafta bir hafta sonra gel dedi geldim eve üç gün sonra leke geldi sonra yavaştan kanama başladı düşük oldu kendiliğinden duştu demek bebek tutunamadi benimki hayırlısı insllh sağlikla tekrar nasip olur
Boş gebelik gecirmissiniz. İnsallah en kısa zamanda Rabbim sağlıklı bir bebiş nasip etsin
Amin cnm insllh
Merak etmeyin hemen oluyor üzülmeyin düşük oldu o oldu bu oldu diye en azından bebişinizin olabildiğini görmüş oldunuz. Ben ilkinde hep böyle teselli ettim kendmi moralimi hiç bozmadm hemn alah nasip etti şimdi 2. Ye erkek bebiişim geliyor 19. Haftam daha 11 aylık oğlum var
Hadi insllh cnm tabi başta üzüldüm ağladim ama dediginiz gibi en azindan oluyormuş sorun yokmuş dedim bi nebzede olsa oda rahatlatiyor insani rabbim evlatlarinizi da size bağışlasın insllh