Benim miniğim 14haftalik oldu sizce öğrenebilirmiyim?

Annisler ve Anne adayları 14 haftalık olduk bugün kontrolümüz var acaba cinsiyet belli olurmu dersiniz bu haftada öğrenenler var mı acaba

1 Beğeni

Bana erkeğe benziyor dedi 1 ay sonraya kalmıştı pazartesi belli olacak

1 Beğeni

Benimde 12 haftalıkken kıza benziyor dendi şuan 16 haftalık olduk halla cinsiyetimizi net olarak bilmiyoruz sırtı dönük olduğu için henüz öğrenemedik

1 Beğeni

Genellikle doktoruna bağlı ancak ihtimalen de olsa 13. Haftalardan itibaren öğrenmeye başlıyorsun kesin olarak ise 16. Haftadan sonra öğreniyorsun doktor söylerse bence öğrenebilirsin ben de 14 haftalık iken öğrenmiştim bana kesin demişti

1 Beğeni

Biran önce alışverişe başlamak istiyorum bebeğim için beğendiğim ürünlerin sepette öylece durması çok heveslendim bu hafta öğrenicem diyede biraz daha beklemem gerek gibi

Her iki gebeliğimde de 13. haftalarda öğrendim :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

Bebiş sürpriz yapacak :grin:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım bakalım inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Bende 14. haftayı tamamladım ve cumartesi öğreneceğim. 1 ay önce tahmin etmişti ama emin olmadığı için söylememişti bir sonraki kontrolde kesin bir şey söylerim dedi. Sanırım erkek olduğu için erken tahmin etti yine bilmiyorum ama :smile:

Hayırlısı olsun canım sağlık olsun benim de iki oğlum var bakalım bu minnak ne olacak​:heart_eyes:

1 Beğeni

Maşallah :heart_eyes: gönlüne göre olur inşallah en hayırlı şekilde :heart:

Amin canım inşallah

1 Beğeni

Valla 12 hafta da bile öğrenen var ben yarın umitliyim :joy:

1 Beğeni

Hadi inşallah canım hayırlısı:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kızlar muayene oldum kesin olmamakla erkek bebek benzetti doktor

Resim var mı :innocent:

Yok canım vermedi ultrason görüntüsü ben yanlış güne randevu almışım rica ettim öyle muayene etti ondan sanırım vermedi bir önceki ultrason resimleri var

Hayırlı olsun şimdidenn​:heart_eyes:

Amin canım

1 Beğeni