Doğumdan çıktıktan sonra eski kılomdan daha çok kılo vermişim mesela 67 ile gebe kaldım 75 kılo ile doğuma girdim doğum sonrası 1 hafta sonra 62 olmuşum çok garip değil mi ![]()
Çok garip değilde çok güzel
keşke bende aynı şekil olabilsem doğumdan sonra
Canım 75 le hamile kaldım 79 la doğum yaptım 4 gün sonra tartildigimda 72 idim 68 e kadar düştüm ama benim gibi dikkat etmezsen geri alıyorsun aman sütüm olsun aman tatlı yiyemedim hamilikte yiyim birşey olmaz diye diye kilo aldım şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama goruntumden anlıyorum kilo aldığımı ![]()
88 kilo ile doğuma girdim 3 haftada 68 e düşmüştüm şuan güncel kilom 64 normal yani
ben 39 kilo ile hamile kaldim 52 kilo aldim doğumdan sonra bianda hepsi gitti tekrar 39 kiloyum 1 sene oldum doğum yapalım daha alamadm alamıyorum bilene kimisi süt koruyordur diyor ama bi öneriniz fln varmi okdr doktora flnda gittim vitamin verdiler onlrda yan etki bulanti yapti
46 kiloyla hamile kaldım 55 kilo doğuma girdim 49 kilo çıktım 46 ya kadar tekrar düştüm bebeğim şu an 3 aylık 48 kiloyum gayet güzel bir durum bence millet hayalini yaşıyo biz gerçeğini ![]()
79 kq doqma girdim 10 gun sonra 65 kq indim qayet normal
67 ile hamile kaldım 89 ile doğum yaptım şuanda da 85 kiloyum doğumdan sonraa tekrar 75 e kadar düştüm ama sütüm olsun diye çok yedim içtim şuan bu kilodayım ve tekrar hamileyim kara bulutlar geziyor üzerimde bunalımdayım ya daha da alırsam diye