Merhaba, 30 haftalık hamileyim 2 küçük çocuğum var, son zamanlarda devamlı ölecekmişim gibi hissediyorum bu düşünce aklımdan çıkmıyor gece uyuyamıyorum durup dururken engel olamadığım bir ağlama geliyor.. çocuklarım sahipsiz kalacakmış gibi hissediyorum ve bunu yazarken bile burnumun direği sızlıyor gözlerim doluyor.. Çok kötü hissediyorum
Bende de benzer hisler oluyor hamilelik dışında da olabilen bir şey yani. Destek almayı düşündün mü ![]()
Emin ol ki her anne böyle hissediyor ben hep öyle düşünüyorum rabbim afetsin bir ay kaldı doğuma ve hep Allah korusun sanki çocuklar im kalacak miş gibi hissediyorum rabbim böyük kimseye çekemeyeceği yükü yüklemez su gibi geçip gidecek inşallah ben hala bazen düşünürken ağlarken boluyorum kendimi galiba doğum a Kadar böyle sürecek ayy bide lohusa süreci de var oda biraz fena geçiyor ama Allah böyük dediğim gibi inşallah hepsi geçer sende sıkma kendini rahat bırak kendini bedeni bebeğin de seninle özlüyor onutma bunu
Demek sizde benim gibi hissediyorsunuz Allah sizinde yardımcınız olsun Allah gönlümüze ferahlık versin.. Hayır köyde oturuyorum ve inanın normal kontrollerime bile 2 çocukla gidip gelmek o kadar zor ki..
Gerçekten çok zorlayıcı bir ruh hali bu, yani dün çocuklarımla bayram alışverişi yaparken bile ortalık yerde herkesin içinde ağlarken buldum kendimi.. sanki çocuklarımla yaptığımız herşeyi son kez yapıyormuşuz gibi hissedibuyorum bu beni çok yıpratıyor.. Allah gönlümüze ferahlık versin.. dediğiniz gibi doğumu aylatınca hayırlısıyla birde lohusalık dönemi var.. Allah yardımcımız olsun her zorluğumuzu günahlarımıza kefaret etsin
Amin amin amin inşallah rabbim bu dünya da çektiklerimizi öbür dünyada mükâfatını verir inşallah bende öyle yım gerçekten sanki yapılan her şey son Muş gibi geliyor bana eşim evde olsa yine iyi akşam geç saatlere kadar çalışıyor yanlız olmakta iyi değil en azından inanın konuşacağı birileri olsa iyi yanımda olunca konuşturuyor güldürüyor sağ olsun oda olmasa ne yaparım bilemem ama işte her türlü gece sürekli gözüm den yaş geliyor yatarken kendimi değil ama aradım da kalacak lar diye çocuklar imi düşünmeden edemiyorum yaa rabbim yardımcımız olsun inşallah canım ![]()
Evet gerçekten öyle insan kendine değil de çocuklarım bensiz ne yaparlar diye acı çekiyor.. dediğiniz gibi bende eşim evdeyken az da olsa daha iyi hissediyorum.. Allah bize merhamet etsin çocuklarımızı annesiz bırakmasın ![]()
Amin inşallah Allah böyük biz içimizi ferah tutalım inşallah sağ salim kavuşuruz tekrar evlatlarımıza ve bebeğimize
Yalnız değilsin canım 1 yaşında bebeğim var o doğduğundan beri bende aynen senin gibi hissediyorum
Amin Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin,vesveselerden korusun. Uzaktan terapiler vs oluyor bir araştır istersen.
Amin Allahümme amin inşaallah ![]()
Demek bizi böyle hissettiren de annelik duygusu
Rabbim hiçbir anneyi evlatlarının başından eksik etmesin, düşünmesi bile çok zor ve acı verici gerçekten
Siz destek alıyor musunuz bu konuda ya da daha önce aldınız mı
Keisnlikle annelik içgüdüsü saha dığum yapmadım ilk evladım olacak ama daha doğmadan ilerde bana bişi olurda benim gibi kim bakar ki demeden alamıyorum. Sizinki de büyük ihtimal dopynla birliktw gelen bir psikolojik bir duygu. Benim geride evladım olmadığı için ben daha ilerki zamanlardaji şeyi düşünüyorum sizin şu an doğuma gitseniz geride 2 evladınız var büyük ihtimal bu sebepten ötürü ister istemez annelik içgüdüsü psikolojik etkileyebiliyor. Bence bu gayet normal şnanın hamilelik nelwr neler düşündürtüyor çoğu insana siz benden daha tecrübelisiniz daha iyi anlarsınız ama herkeste duyduğumuz şeylere göre geçici duygular bunlar tabi ki de evlat olunca hiç bir zaman bitmiyor o ayrı. Normal bir durum ve bir o kadar da destek alınması gereken bir durum. Bende destek almak istiyorum gitiğim gebe okulunda psikolog bize her zaman başvurabilirsiniz demişti. O hep aklımda mesela. İnanın ufacık şey dıpum yapacak insanı ister istemez etkiliyor. Yani en azından ben buna engel olamıyorum. Umarım aklınız kalbiniz en kısa zamanda feraha kavuşur. Kimler aynı vb hisleri hissediyorsa bende dahil ![]()
![]()
![]()
Demek siz ilk göz ağrınızı bekliyorsunuz, hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Evet gerçekten ilk çocuğumda da buna benzer durumlar yaşamıştım ama bu kadar şiddetli değildi.. ben köyde oturduğum halde bugüne kadar bir kere olsun doğum dışında çocuklarımı annemler dahil kimseye bırakıp 1 saatliğine bir yere gidebilmiş bir insan değilim 2. Bebeğim doğduğunda bile annemde bıraktığım çocuğuma ağlıyordum nasıldır ne hissediyordur diye.. daha şimdiden onları doğumda nerde kime emanet etcem diye düşünmekten duramıyorum.. oofff o kadar zor ki herşey o kadar gözümde büyüyor ki..
Siz söylediniz ya benimde aklıma geldi gebe okulunda bir sorun yaşarsanız mutlaka gelin demişti bir dahaki randevumda oraya da bi uğrayayım inşallah.. teşekkür ederim hatırlattığınız için ![]()
Hayır destek derecesinde kötü hissetmedik arada geliyor ama uzun süre devam ettirmeyip vesveseden uzaklaşmaya çalışıyorum.Besmele çekiyorum
almış olsaydım öneride bulunurdum kusura bakmayın ![]()
Destek almayı düşünecek kadar kötü hissetmediğinize sevindim.. çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için ![]()
Teşekkür ederim
bugünlerde geçecek şimdi yetersizlik hissiyatında olabilirsin iki çocuğun zaten varmış ruhun daraldı mı şeytanda vesveseye başlıyor işte fırsat verme ve olur da hastaneye gidersen online olarak destek alıp alamayacağını öğren sen ![]()
Evet o kadar haklısınız ki gerçekten şeytan insanın boşluğunu yokluyor resmen.. Rabbim fırsat vermesin ruhumuza ferahlık ve sükunet versin..
Gidince Sorcam inşallah, sizin de duanızı bekliyorum inşallah ![]()
![]()
Amin amin.. ederim elbet![]()