Bebeğim 2 ay 7 günlük hala stres yaşıyorum arada ozellıkle babadan uzak olunca ? Arada kaygı da yaşıyorum hala lohusalıgı atamadım yada bu böyle sureklı yaşayacak mıyım
Dışarı çıktığımda stresli oluyorum acaba ağlayacak mı acaba susturamazsam vs diye
Bu tamamen benlik bir durum mu herkes de aynı durumu yaşıyor mu ? Gececek mı bu süreçler bazen mutluluk doluyor içim bazen stres kaygı endişe ![]()
Annelik başlı başına kaygı seviyesini arttırıyor maalesef. Anne karnında nasıl acaba tekme atmadı bir şey mi var derken başlayan ve devamında artan dengesiz hale getiren bir şey yani.Güvenli bölgede kalmak istedikçe bu sorunları aşamazsın .Bende cesaret edip dışarı çıkamadım ilk zamanlar ![]()
Ayy kıyamam cnm Allah yardımcın olsun ilk bebeğin galiba o yüzden boylesin asla öyle düşünme yapabilirim diye kendine her daim moral vereceksin bu çocuk çünkü dışarda aglayadabilir gayet normal bunlar bu şekilde düşünüp kendini eve kapama strese fazla girersin koy beşigine parka git otur mağazaları gez biz anneyiz her şey çocuklarımız için ama onlara içinde kendi moralimiz de iyi olması lazım
Üstüne gide gide geçecek 2 ay 23 günlükten bildiriyorum bendede aynı trenle memlekete geldik napcam uyanırsa ağlarsa emmek isterse okdr eşyayı nasıl taşırız çocukla derken geldim disarda emmek isterse naparım dedim girdim lokantaya küçüçük lavboda emzirdim yapıyosun dışarda ağladığı zaman daha koşay dikkati çabuk dağılıyo herzamam yaşıyosun gün geçtikçe daha çok artıyo kaygın ama sen bi annesin her türlü o sorunu çözersin ve sen nkdr kaygı duyarsan stres yaparsan okadar sorun çıkar karşına sal gitsin