Kızlar beni biliyorsunuz 32. Ve 34. De net kız demişti doktorum oğlum olacaktı o zmana kadar 36+2 deyim nstdeyim şu an yine erkek dedi çocuk doğacak kafayı yiyecem artık Birde 27 marta gün aldık nasipse
Hep erkekmi demisti
Enteresan bi durum
11 ve 19 da erkek demişti ayrıntılı da kıza benziyor dediler 32 34 kesin kız 36 kesin erkek
25e kadar bende aynısını yaşadım ama artık pipiyi net gördüğümüz için içimde kuşku kalmadı
@Elif53 şu zaman da cinsiyetin doğmak üzereyken netleşmesi ne kadar da olağan bir durum birşeyler almış mıydınız peki
Herdefa aynı doktor bakmıyo her bakanda farklı bakıyo daa nekadar farklı bakabilir yılan hikayesine döndürdüler kızmı erkekmi… bidaha sorma cbence zaten doğuma az kalmış sağlıklı gelsinde
Hastane çıkışını unisex almıştım… diğerlerini erkek almıştım… ben ilk oğlumda 13.haftada öğrenmiştim cinsiyetini. 25. Hafta bile bana o kadar uzun ve stresli geldi kii… siz alışverişleri illaki yaptınız diye düşünüyorum
İki taraflı yapmış oldum alışverişi bilmiyorum çok kötü etki bıraktı bizde bir tane oğlum vardı baya heveslenmis alışmıştık
Allah hayırlısını versin inşallah… bana iki kere kız dediler 2 kere erkek dediler sonra kız gibi dediler sonra kesin erkek dediler… eşim artık kapat bu konuyu doğunca gorecez dedi ama artık kesin erkek olduğuna ikimizde ikna olduk
Artık bizimkide erkek gibi sağlıklı olması en önemli olan bakalım iki hafta sonra ne olur
@Lisa o ne besağlıklı doğsun İnşAllah