Merhaba kizlar nasilsiniz.Ben sabah uyandim sezaryen için …Bi baktim çoçuk diyo ben kemdim geliyom.Nişan geldi…Hemen hazirlanip cikdik.Sonra hastenede sancilarim geldi…Testler falan verdik beklemeye başladik…Korkmuyodum heycanli da değildim…Emeliyyathane hazirlandi.Anastesi yapildi.Hemen uyusdum .Boyle bi dolap vardi solumda onun camindan artik çoktan kesib işe basladiklarini gordum.Hemencicik çikti yavrucum.Agladi.Bana gosterdiler tepki veremedim donup kaldim sonra kendime gelip ağladim.Benim mucizem herkesin senin karnin kucuk…Cocuk az kilolu olacak diyenlere lafini soktu.Miniğim 3.klo 600 qr. 53 boyunda saat 11:50 de dünyaya geldi…Bana destek olan soran herkese tesekkur ediyorum…Burda guzel arkadaşliklar kazandim…Burasi bana çok şey katdi…İnşAllah herkes yavrusunu sağlicakla alir kucağina…Evet duygulanip çok ağladim… Benim uyuşuklugum çobuk gecdi 3 saat olmamisdi ama ben kipirdamaya baslamisdim…Doktorlar cabuk aktivlesmissin bu iyi bisey dedi…Özel odadan saat 5:30 civari ayrildim.ve saat 7 gibi kalkip yurudum…Bebeğimi gormeye gitdim…Bukadar sag olun canlarim…
Gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına
Maşallah sanada bebeginede hayirli olsun
Hayırli olsun arkadaşım. Ne guzel ameliyat olduğun gün yürüye bilmişsin. Bravomaşallah sana
Ay hayırlı olsun çok şükür güzel geçmiş çok sevindim şimdi bebişini doya doy öp kokla misss artık daha güzel zamanlar seni bekliyor.
Bebisler aynı gun doğdu rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah
Gözün aydın tatlım
Lohusalığın hayırlı olsun
Sağlıkla ve huzurla büyüsün inşallah minik kuş
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Hayrli olsun canım Gözünüz aydın olsun Sağ salım Kovusdunuz bebeyinle çok şükür
Gözünaydın maşallah Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Gözün aydın canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı olsun canm allah analı babalı büyütsün bir ömür mutlu olur inşallah
Gözünüz aydın olsun.Allah analı,babalı büyütsün.
Tesekkurler canim
Evet ama bu gun çok şiddetli ağrim vardi iyne yapildi biraz iyiyim
Olucak öyle,sen sabrlı ol ,hiç bir acı kalıcı değildir. Ben böyle düşünüp dayanıyordum mecbur
@Sona21 Gözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah lohusaligın hayırlı olsun canım benim