Bende kendim kizlar

38+1 elendim kizlar kızımı kucagima aldım çok şükür dün gece nişanim gelmişti sancım vardı geri göndermişlerdi açılma yok diye sabah yine fenalaştim belki açılma olmaz diye evde çektim hastaneye geldiğimde 9cm açılmıştı doğuma aldılar sancısı çok zordu dogumumdada baya zorladım ama çok şükür sağ saglim kucağıma aldım darısı sizlere​:smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

9 cm.e kadar nasil.bekledin.evde acilma icin.naptin.bana da öğret :blush:

Sancım gelince evde çektim 2saat çektim resmen com zordu diyebilirim :smiling_face_with_three_hearts:bizim hastaneye 40dkka felan mesafemiz var okadarda yolda gitti geldiğimde acilmiş rabbim sanada kolaylık versin canım ama sen bu kadar bekleme yinede her doğum aynı olmayabilir

1 Beğeni

Benim.2 dogumum da cok zor oldu acilma ilerlemiyor bende 2sinide suni.sancıyla dogurdum 1 de degil.4 tane.suni sanci vermislerdi ebe en.sonunda.bebegin.suyunu.da.acti oyle.dogum oldu korkuyorum simdi yine ayni seyler olur diyesabah sancim basladigindan beri.evi supurup duruyorum

2 Beğeni

Yaa gerçek sancı gelince ev supurmeyi bırak hicbisey yapamadım evi supurmedim diye gözümde yerde kaldı:rofl:kaç gündür temizlik yapiyodum doğum yakın diye ..Rabbim kolaylık versin cnm suni sancı çok zor kendi ağrın gidip geliyo suni sancı hiç gitmiyo ilk oglumsa bir cm açılmadı diye baglamislardi inşallah seninde sanciya felan gerek kalmadan kendi sancinla dogurursun​:palms_up_together:

1 Beğeni

İnşallah Rabbim.kimseyi bu yolda eylendirmesin

2 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla büyüsün yavrunuz size de çok geçmiş olsun :heart_eyes:

2 Beğeni