Arkadaşlar 36+5 de bende elendim çok güzel bir kızım oldu darısı sizin başınıza rabbim çocuklarınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin… Bilen bilir belki hamileliğim riskliydi 5 ay kalkmadan her gün aralıksız kanamam oldu hemde adet kanından daha fazlaydı dayandık direndik mükafatı çok güzel oldu kızım 28 ekimde dünyaya geldi suyu azaldığı için 36+5 de doktorum almak istedi çünkü suyu geçekten çok azdı. Genel anestezi ile sezeryan oldu makat gelişli olduğu için başta çok korkarak gittim ilk gün biraz zor oluyor ama kendi acınızı bile unutturuyor inanılmaz güçlü kılıyor sizi bebeğiniz… Hamileliğim başından beri buraya yazdığımda her koşulda sorularıma cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın
3 Beğeni
Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsinbende 37deyim gelmesini bekliyorum artık kızımın
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun 🫶🏻
Gözün aydin hayırlı olsun
Geçmiş olsun güle güle büyütün
Yaaa benimle aynı gün doğmuş minik Allahım uzun sağlıklı ömürler versin inşallah hayırlı olsun