Bende elendim kızlarr

Kızlar dün 38+0 da Spinal sezaryen ile 10:58 de oğlumu dünyaya getirdim. Pozitif bir doğum oldu diyebilirim sadece İlk çıktığında sağlıklı görünmesine rağmen bir kaç saat küvezde kaldı solunum problemi sebebiyle. Şuan çok iyiyiz şükürler olsun :folded_hands: Rabbim hamile olanlarınıza sağlıkla kucaklamayı olmayanların da kucağını doldurmayı nasip etsin :heart: Sorusu olanları cevaplayabilirim

6 Beğeni

Gozun aydin Anali Babali buysun İNŞALLAH hayrin gor

1 Beğeni

Allah sağlıkla büyümeyi hayırlı evlat olmayı nasip etsin tebrik ederim. Spinal sezeryan genelde belden iyne vurulması ama annenin kendinde olması diye biliyorum sadece boyundan aşağısı hissiyyatsız dimi peki sonradan sizde bel ağrısı oldu mu? Çoğu kişi bel ağrım hala geçmedi kötü birşey diyo gerçekten öyle mi?

1 Beğeni

Bel aqrisi falan olmur belden vurlar vuran kimde keyirsen sonradan biraz aqrilar olur oda 1 gunluk aqri kesci vurlar hekimler eger guclu olsan tez ayaqa qalxacan men kesr oldum paltaya geldim sehersi gun durdum gezdim

2 Beğeni

Gozunuz aydin tebrik ederim :nazar_amulet::heart:

1 Beğeni

Bes deyirler illerle o iynenin agrisi kecmir

Çok teşekkür Ederim Allah razı olsun :heart:

Çok teşekkür ederim amin inşallah cümlemize :folded_hands::heart: Evet belden omurganın içine iğneyi enjekte ediyorlar belden aşağısı uyuşuyor. Ben bel ağrısı falan çekmedim sadece yan dönerken oturup kalkarken hafif dikişlerim ağrıyor o kadar. Hatta baya toparladım sezaryen olmuş gibi değilim baya ayaklandım ama kontrol amaçlı hastanede tutuyorlar bana kalsa bugün çıkardım. Ben doğuma gitmeden önce insanların ne yorumlarını okudum ne videolar izledim korkmadığım halde kendimi korkuttum gerçekten korkacak bir şey yokmuş oysaki. Kesinlikle insanların ne dediğine veya videolara bakmayın tavsiyemdir

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallah :heart:

Kim deyir boş sohbeti men ujey ev yiqşdram hec yerimde aqrimir

Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim çok sevindim adınıza​:cherry_blossom: darısı bizlerin başına inşallah :folded_hands:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim inşallah sizlerde sağlıkla kucaklarsınız :heart:

Zaten insanlar böyle herkes bişi der ben normal doğum istiyorum ama bu spinal sezeryanla ilgili yıllardır geçmeyen bel ağrısı falan duydum o yüzden sordum herkeste bişi diyo Allah razı olsun yardımcı olduğunuz için bu arada bebişinizde annesine babasına hayırlı evlat olsun :smiling_face_with_three_hearts:çok sevindim hamd olsun sağ salim bizde kucağımıza alalm Amin

Ele şişirdirler ki bacı:joy: esline qalsa men normal doğum isteyirem xeyirlisi Allahdan ama bu keyleşdirici iyne söhbetini kimden soruşsan deyir bel ağrısı getmir falan biraz burda baxdım mesajlara here birşey deyr ona göre maraxlanıram ki yəni necə olabilərdə belə birşey

Bende Çarşamba günü ameliyat olucam Allah nasip ederse. İlk ayağa kalkış çok zor muydu ben en çok ondan korkuyorum. Ve hastane cantana neler koydun tek tek soylesen çok sevinirim bu arada üçüncü sezeryanim ama aşırı acemiyim :grimacing::grinning_face_with_smiling_eyes:

Boş sobeti men ayin 14 di olmuşam ujey evleri temzdeyirem evdekiler qoymur mecbur edirem deyirem xesde deyilem ki men

1 Beğeni

Lap yaxşı can sevindim şükür heç olmasa real yaşayıb yaxşı cavab verən oldu Allah bəbişinizi xeyirli evlad eləsin :two_hearts:

Can cox saqol SENDE bebişini saq salamat qucaqna al İNŞALLAH​:palms_up_together:

1 Beğeni

Çox sağol bacı hamilə olan hər kəs sağ salamat uşağını qucağına alsın təki Amin​:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2:

Amin İNŞALLAH baci

1 Beğeni