Bende elendim kızlar

40+dört günlüktu bebeğim doğmuyor dow sendrom riski de var demişler di ikili testte öyle çıkmıştı çok şükür tarma testi yanıltmis bebeğim sağlıklı burda başlıklar atmıştım bugün dogdu çok Şükür 40+5gunlukken. eşimle hastane randevusuna poliklinikte muayine olmaya niyet etmiştik ama sabah 6:50de yataktan kalkmala baya bı sıvı boşaldı benden ama durumuyordu bildiğiniz. Eşime söyledim suyum galiba diye ve aceleyle kadın doğum acile girişi yaptım hemen yatisimi verdiler başta o kadar ağrı sancı hissetmeidm cunki nişanım bile yeni bozulmuştu. Bir buçuk gün ağrı sancı çektim tek başıma odada ebeler şansım dan çok iyiydi hepsi iyi oluyormus asitanlar öyle dedi hatta beni bı tanesi yurürüttü masaj yaptı Allah razı olsun. Ama saatlerce sancıyla beni beklettiler suyum o esnada bardaktan boşalır gibi akıyordu ama buna rağmen dikkat etemdi doktorlar sadece antibiyotik verdi o kadar ve bekletmeye karar verdi beni hala Yirmi dört saati geçti ve hala bekletiyordi sancılarım arttı başta açılmam olmadi olduktan sonra da açılmam tam 6cm ile acil sezryana aldılar çünki bebeğimin kalp atışları duzensilzsti ve kakasını yemiş ne yazık ki :pensive_face::pensive_face::disappointed_face: doğdu sesini bile duyamadim kendini bile göremedim şu an ben başka hastanedeyim bebeğim başka hastanede sütüm de gelmiyor bı yudum süt bile veremedim ilk sesini duymaiynca öldumu bebeğim diye bagiridgimi hatırlıyorum zaten sonra bayılmışım ama çok şükür bunada hastanede güvenli ellerde en azından bunla yetniyorum umarım doğum yapcak annelerin doğum hikayesi benimkinden bin kat iyi olur

1 Beğeni

Rabbim sizi en kısa zamanda kavuştursun onu sana bağışlasın sağlığına kavuşup sana gelsin inşallah Allah yardımcın olsun kardeşim dualarım seninle :heart::persevering_face:

Çok teşekkür ederim sağolun​:palms_up_together::rose:

1 Beğeni

Zor şeyler yaşamışsınız buna üzüldüm ama inşallah bebeğinize en kısa zamanda kavuşur ve bu kötü deneyimi unutursunuz hemencecik :heart:

İnşallah en yakın zamanda miniğinize kavuşursunuz. Çok geçmiş olsun zorlu bir doğum olmuş Allah yardımcınız olsun sağlıcakla büyüsün yavrunuz.

Amin inşallah teşekürler sütüm bile yok o derce

Umarım inşallah çok teşekkür ederim

1 Beğeni