İstanbul da Yaşıyorum ve pazartesi genel sezeyan isteyerek doğuma girdim 37+2 . Spinal anestezi yapacağını ama korkdugum için sakinlestrici vererek hiç bişey hatırlanmayark cikdim.Bebek benden once eşime teslim edilmiş gayet saglikliydi hamdolsun Hastaneden ve ebelerdeb acayip memnun kaldım ebe ve bakicilar bebeğe bakdilar eşimle hastaneye gittik çünkü ailelerimz uzakdaydi.Ayiptir solemesi vücuduma kadar temizlik bezimiini bile kalkamazken takdilar ve bütün doğum fiyatları aynı uygun bir meblayla oldum şüpheyle gittim ama Allah razı olsun bende böle olacağını bilmiyordum .yüksek fiyatlar vermeyin .Heleki bu bebek çetesi döneminde insan korkuyor .Bebeğimle kavuştuk oğlum oldu darısı doGum bekleyen Bütün hamileleerin başına olsun
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Hangi hastanede dogum yaptınız
İstanbul Avrupa Tıp cerahi de yaptım 15 bin ödedim . önceden anlaşmıştık ama şimdi 18 olmuş galiba .
Saol canım Allah razı olsun
Gözün aydın canım sağlıcakla bebeğini büyüt insaAllah esenyurt Avrupa tıp mi canım ? Ben çok kararsızım 29 haftalık gebeyim 2. Gebelik ilki normaldi bu ne olur bilmiyorum henüz dönmedi bebiş hangi doktora gidiyordun ?
Çok teşekkür ederim evet canım esenyurt Avrupa tıp bebde çok kararsızım.ilk gebeligimde kalbi durdu bu ikinci bebeğim Banu yıldırım diye bayan doktor hem güzel ilgilendi hemde riske atmadan kilosu dolunca sezeryan istedim o şekilde aldı . Maddi durumda zorlandım dışardan devletten yaptırdım kabul etti yani çok iyi hemde ilgili bir doktor fiyattada yardimu oldu çünkü fiyatlar acayip yüksek burası iyi geldi bu dönemde bana tavsiye ederim.
Evet çok yüksek fiyatlar temiz mi peki birde ben biraz bu olaylardan kaynaklı korkuyorum da cam sakuraya gidiyorum normalde orasida özel gibi aslında sancı çektiğin oda tek kişilik yanında birisi durabiliyor sadece doğum anında çıkarılıyor vs ama işte uzak doğuma yetisemem diye de korkuyorum bu olaylar beni daha da çok korkuttu
Gözün aydın canım kaç kilo doğdu
Valla canım tertemizdi .bende bu olaylardan dolayı kuveze girer diye aklım cikdi . tek kişilik oda herşey dahil fiyat zaten refakatcin de kalıyor eşim kaldi yanımda benim .zaten bebeğe ebeler bakıyor hep yanında duruyor bebek benim içime sindi yani .sağlıkla sorunsuz eve gelmek amacımız
Ultrasyon da 3.100 kg dogumda 2.800 olarak doğdu. Demekki suyu hepsini ölçüyor cihaz