Akşam 22 de sancılar başladı ben ilk başta yalancı sancı sandım ne yapsam geçmedi sabah 6 ya kadar dayanabildim eşimi uyandirdim ve acile geldik 8 cm acilmam olmuş yatış verdiler nst bağladılar 1 saat geçmedi yavrum geldi benim için her zaman en iyisi normal dogumdu çok şükür normal oldu dikisim vs de yok şuan hafif bı kasık ağrım var oda kanamadan kaynaklı büyük ihtimal…darısı bebisini bekleyen diğer annelere![]()
![]()
Hayrli olsn böyle dogum hikayeleri duymak güzel.
Kacinci hafta da dogmus oldu bebis ?
38+4 te geldi
Hayırlı uğurlu olsun bebisin de lohusaligin da
sütün bol ve besleyici olsun inşallah ![]()
Maşallah lohusalığın hayırlı olsun nasıl dayanabildin 8 cm açıklığa kadar inşallah bende öyle olurum ![]()
![]()
![]()
![]()
Vallahi çok imrendim rabbim hepimize nasip etsin ![]()
evladınızı size bağışlasın inşallah ![]()
Amin Allah razı olsun ![]()
Ben ilk başta yalancı sandım diğer iki oğlum 40+3 te suni sancı ile gelmişti normal sanciyi pek bilmedigim için anlayamadım geçer dedim ama geçmedi![]()
Allah razı olsun darısı tüm hamilelere sağlıkla kolayca alabilmeyi nasip etsin rabbim herkese![]()
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün![]()
Bu arada 5 gibi falan dusumu aldım temizliği mi yaptım 3. Diye biraz hızlı ilerlemiş doğum onu. Haricinde çokta acele etmeye gerek yokmuş![]()
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, hayırlı insan ve evlat olsun inşallah
dua edin bizde bir an önce elenelim artık dayanamıyoruz 39+1
Allah razı olsun![]()
Valla ne zaman isterse o zaman geliyor gerçekten ben çok istedim 40 i bitirsin ama nasip bu kadarmış hurma yeyin am bide yürüyüş bana büyük ihtimal onlar etki etti
hepsini yaptım hem de fazlasıyla ama bi faydasını görmedim, ne yaparsak yapalım bebek geleceği zamanı kendisi seçiyor yapacak bir şey yok…
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin canım
Doğumdan önce aramızda bir gün vardı ve doğumdan sonra da aramızda 1 hafta var ![]()
Amiin Allah razı olsun çok korkuyordum ben sezeryan olursa diye çok şükür olmadı şimdi yanımda yatiyo mis kokulum![]()
![]()
İkiside beklemedi ![]()
Yaa ne güzel bende normal doğum yaptım çok şükür ki normal doğum oldu ![]()
Aynen benim ki 37.Haftada geldi senin ki 38.Haftada biraz sabırsızlar galiba ![]()
![]()