40+2de normal doğumla kızım dünyaya geldi. Kızlar hiç stres olmayın kucağınıza aldığınız an tüm sıkıntılarınız son buluyo
Kokusu, gülüşü,bakışı iç eritiyo. Hepinizin kolaylıkla ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanızı dilerim ![]()
Gözün aydın nasıl geçti anlatır mısınız sağlıkla büyüsün inşallah
Merhaba Doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah ![]()
![]()
seni en yakın zamanda #MUCİZEBEBEK uygulamasına bekliyoruz ![]()
Güzün aydın sağlıkla büyütün inşallah ![]()
Teşekkür ederim. Nişanım geldi düzensiz sancılarım başladı 3 gün evde kendi sancımı çektim suyum gelmedi. Sancılarım 5 dakikada bire düşünce hastaneye gittim 9 cm açılmam vardı. 1 saatte meleğim dünyaya geldi ![]()
Amin inşallah ya teşekkür ederim ![]()
Gözün aydın Sağlıkla büyüsün bebeğin
Darısı bana inşallah. Düzensiz sancılarını nasıl hissettin veya anladın anlatrmsn?
2 güne bnde 40 haftalk olucam doğsun istiyorum artık.
Kendi sancın zormuydu yoksa suni sancimi
sancı geldiğinde farkediyosun zaten hamileliğinde yaşadığın diğer ağrılara benzemiyo. Anlık kramp gibi bir şey. Bele ve kasığa vuran hafif ağrılar. Düzensiz sancılar belli bi süresi olmayan sancılar. Düzenli sancılarda belli aralıklarla gelen yaklaşık 1 dakikaya yakın süren sancılar. Süresi kısaldıkça şiddeti artıyo sadece. 40 hafta gerçekten zorlu geçiyomuş daha çok ağırlaşıyo hareket etmek zorlaşıyo çok iyi anlıyorum seni. Ben artık sezeryan isteyecek duruma gelmiştim bi an önce doğmasını istiyodum doktorumda 41i görür diyodu çok şükür ki 40+2de kucağıma aldım. Seninde umarım en kolay en güzel şekilde geçer doğumun. Tek avazda kolaylıkla ve sağlıkla kucağına almak nasip olsun ![]()
Kendi sancım yeterince yoğundu ama 3 gün kendi sancımı evde çektiğim ve uykusuz kaldığım için güçsüzleşmiştim o yüzden son dakikalarda suni sancı verdiler. Dozuylada alakalı sanırım ya suni sancı daha zordu nefes aldırmıyodu çünkü. Kendi sancım gelip giderken dinlenmeye müsade ederken suni sancı aralıksız vuruyodu.
Çok geçmiş olsun ilk doğumumumda suni vermişler di ondan sordum acaba kendi sancimiz mi sunimi çünkü suni birden vuruyor sonra bırakınca insan uykuya dalıyor resmen
Cok tesekkür ederm bilgi ve dileklern icin![]()
![]()
bana suni sancı verdiklerinide söylemediler sancılar aralıksız gelince sormuştum kolumdaki serum suni sancıymış meğer
kendi sancım gelip 1 dakika sürüp gidiyodu bir kaç dakika tekrar sancı gelmesini bekliyoduk ıkınmak için. Doğumu hızlandırmak için suni vermişlerdi. Annelik delilik gerçekten ![]()