Ben elendim 🫶🏻

doğum yaptım 36+5 de darısı tüm bekleynlere kolaylıkla olur inşallah

4 Beğeni

Tebrik ederim Lohusalığın ve bebeğin hayırlı olsun canım benim :smiling_face_with_three_hearts:

Anneliğiniz mübarek olsun :heart: bebeğinizin durumu nasıl herşey yolundadır inşallah.. bende pazartesi günü sezeryen olcam 38+0 haftalıkken erken diye biraz tedirginim..

iyi çok şükür vajinal doğum yaptım ben inşallah sizinkide güzel geçer sağlıkla kucağınıza alın

teşekkür ederim canım :folded_hands:

Elhamdülillah sizin ve bebeğinizin iyi olmasına sevindim.. sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun :heart:

amin canım hepimize​:heart_hands:t2::folded_hands:

1 Beğeni

@nuroner doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah :palms_up_together:t2::bouquet: seni en yakın zamanda #MUCİZEBEBEK uygulamasına bekliyoruz :partying_face:

Çok korkuyorum cokmu zordu​:pensive_face:

bende korkuyordum ama emin belki klişe olacak ama kucağına aldığında herşeyi unutuyorsun aslın da herşey senin elinde o anı senin nasıl yönettiğinle alakalı bence ne kadar sakin kalırsan o kadar kolay olur bebeğin sitrese girmez ebeleri ve doktoru dinlemek te çok işe yarıyor inşallah kolay geçer seninki de sağlıkla kucağına alırsın :folded_hands::heart_hands:t2:

teşekkür ederim :folded_hands: