Ben elendim

Kızlar 39+5 te normal doğumla bebeğime kavuştum. Darısı hepinizin başınıza Allah kurtarsın bütün hamileleri​:folded_hands:t2:

13 Beğeni

Maşallah Allah analı babalı büyütsün lohusalığın hayrılı olsun canım

1 Beğeni

Benim 12 Nisan görünüyor kaç kilo ile normal doğum oldu

1 Beğeni

Tebrik ederim güzel anne. Bebeğin ve sana sağıklılı güzel günler dilerim. Ben de bugün tam 39 haftalık oldum, normal doğum bekliyorum inşallah bana da nasip olur.

3 Beğeni

Amin inşallah canım Allah razı olsun :heart: Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım gözün aydın :two_hearts: maşallah

1 Beğeni

Ay masallah darisi bize artik bir an once olsun istiyorum​:blush:

1 Beğeni

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inseAllah dogum başlangıcı nasil oldu acaba

1 Beğeni

@Emineee1 doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah :palms_up_together:t2::bouquet:seni #MUCİZEBEBEK uygulamasına bekliyoruz :partying_face:

2 Beğeni

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah izmir de hangi hastanede doğum yaptınız acaba :palms_up_together:Ben 39+6 inşallah yarın kontrolle gideceğim :folded_hands:

1 Beğeni

Gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah :smiling_face::cherry_blossom:

1 Beğeni

Evet indirdim zaten :slight_smile: cok teşekkür ediyorumm

Özel gazi hastanesinde canım Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin sizede cok teşekkür ederim:)

Canım normal sancılardan farklı sancılar başladı daha cok bele vuran belim cok aşırı ağrıyordu kasılmalar gelince ve dakika tuttum 5 dk da bir geliyordu kasılma doktoruma yazdım hemen bir iki saat evde takip ettim kasılmaların sıklığını sonrasında hastaneye geçtik nst bağlandı

İnşallah canım Allah kurtarsın inşallah siizidwe :slight_smile:

1 Beğeni

Cok teşekküe ediyorum canım benim cok sağol :slight_smile:

1 Beğeni

İnşallah kuuzum inşallah sağ salim gelsin yavrucuk normal tavsiye ederim kuzum hem sağlıklı hemde sonrası gayet iyi :slight_smile:

Kuzum 2900 doğdu bebiş benim

Teşekkür ederim kuzucum Allah kurtarsın sizide sağ salim inş

Amin cok tesekkur ederimm

1 Beğeni

Cok teşekkür ediyorum sağolun :slight_smile: