Kızlar 39+5 te normal doğumla bebeğime kavuştum. Darısı hepinizin başınıza Allah kurtarsın bütün hamileleri
Maşallah Allah analı babalı büyütsün lohusalığın hayrılı olsun canım
Benim 12 Nisan görünüyor kaç kilo ile normal doğum oldu
Tebrik ederim güzel anne. Bebeğin ve sana sağıklılı güzel günler dilerim. Ben de bugün tam 39 haftalık oldum, normal doğum bekliyorum inşallah bana da nasip olur.
Amin inşallah canım Allah razı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım gözün aydın
maşallah
Ay masallah darisi bize artik bir an once olsun istiyorum
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inseAllah dogum başlangıcı nasil oldu acaba
@Emineee1 doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah seni #MUCİZEBEBEK uygulamasına bekliyoruz
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah izmir de hangi hastanede doğum yaptınız acaba Ben 39+6 inşallah yarın kontrolle gideceğim
Gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
Evet indirdim zaten cok teşekkür ediyorumm
Özel gazi hastanesinde canım Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin sizede cok teşekkür ederim:)
Canım normal sancılardan farklı sancılar başladı daha cok bele vuran belim cok aşırı ağrıyordu kasılmalar gelince ve dakika tuttum 5 dk da bir geliyordu kasılma doktoruma yazdım hemen bir iki saat evde takip ettim kasılmaların sıklığını sonrasında hastaneye geçtik nst bağlandı
İnşallah canım Allah kurtarsın inşallah siizidwe
Cok teşekküe ediyorum canım benim cok sağol
İnşallah kuuzum inşallah sağ salim gelsin yavrucuk normal tavsiye ederim kuzum hem sağlıklı hemde sonrası gayet iyi
Kuzum 2900 doğdu bebiş benim
Teşekkür ederim kuzucum Allah kurtarsın sizide sağ salim inş
Amin cok tesekkur ederimm
Cok teşekkür ediyorum sağolun