Kizlar bugun oğlumla kavuştuk nihayet spinal anestezi ile dogum oldu banada sürpriz oldu ben genel anestezi tercih etmistim doktorum amiliyathanede spinal anestezi ye karar verdi cok dogru bir karar oldugunu bittiginde anladim benim kadar evhamli kimse yoktur sanirim ama tekrar olsa spinal derdim bebegim ve ben çok iyiyiz geriye kalan hamislere tez zamanda bebislerine kavuşmasını diliyorum
Allah analı babalı büyütsün inşallah
@Duygu28 çok şükür doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah
ama buraya giriş var çıkış yok
bundan sonra ki süreçte #mucizebebek uygulamasından devam
Allah analı babalı büyütsün. Darısı bütün burda bulunan annen adaylarının başına
Lohusalığınız hayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütmeniz dileğiyle 🩵
Allah analı babalı bütüysün bebişinizi size bağışlasın hayırlı sağlıklı bir evlat olsun kötülükler sizden uzak olsun.Maşallah bebeğinize de size de
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah. Lohusalığınız da hayırlı olsun. Müsait olunca spinal anestezi hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem
Tabi ki merak ettiginiz ne varsa sorun ben cevaplarim
Hayırlı olsun inşallah bebeğinizle sağlıklı uzun ömürler dilerim bende sizin dediğiniz gibi benim gibi evhamlı biri yoktur diyenlendenim ne kadar sürdü doğumunuz heycan durumunda ne yaptılar bilginiz varsa verebilirmisiniz tekrar hayırlı olsun darısı başımıza ve kaçıncı haftada doğum yaptınız
Dogum girdim 20 dk bekledim hazırlık için islem yarım saat sürdü surekli kolumda tansiyon aleti takilip kontrol ediliyordu asagidaki ekip o kadar pozitif ki anestezi uzmani belimden iğne yaparken surekli konusturdu beni dua et falan haata dedim korkudan bildiğim duaları bile unuttum o sira igneyi yapmis ve hic hissetmedim 2 saniye sonra parmaklarim uyuşuyor dedim güldü 5 dk bile sürmeden komple uyustum ve doktorum isleme başlamış bana yalandan nasil hissediyorsun uyustunmu dedi o sira tepemde yanan isiktan gordum bir kısım açmıştı baslamissiniz hocam gördüm dedim ama aci sifir ve ara sira gozum kaca kaca izledim bebegin o cikis anindaki karindaki rahatlama anlatamam gulerek ciktim ameliyathaneden beni bekleyenlerin dahi haberi olmadigi icin spinal anestezi olacagimdan hepsi bir sasirdi kısacası cok cok iyi gecti ne bas agrisi ne asiri dikis agrisi çalısanlar agri kesici takiyor zaten korkmayin yani anlattiklari gibi korkunc degil
Allah analı babalı büyütsün
Yaa çok güzel yıllarca etrafta anlatılan korkulu doğum hikayeleri yüzünden çok evham yapıyorum umarım herşey yolunda gidier allah herkeze kolaylıkla sağlıcakla kavuştursun inşallah çok teşekkürler
Allah razı olsun bacım. Sağlıkla büyüt inşallah. İlki geneldi bakalım bunda ne karar verecek doktor bende spinal istiyorum her ana şahit olmak adına. Haftaya 36 olacaz Allah’ın izniyle gün verecem dedi
Mide bulantısı çok oldu mu ve nasıl geçti ameliyat çok fazla sarsıldınız mı vs
Mide bulantisi hafif oldu oda ben tum ayrintiyi gördüm diye nirmalde beni kan tutar ama aninda siringayla ne enjekte ettiker bilmiyorum damaryolu acikti hemen kesildi kafami sag yada solda cevrili olursa faha oyi olacagini soylemislerdi
Genel bebege de narkoz geciyor ve bebek te huzursuz olabiliyor dedi doktor ama spinalde bebek herhangi bir anestezi almiyormus bu cok iyi benim gibi biri olduysa herkes olur
Ben çok korkuyorum Spinal anestezi ile olacağım ama panikatağım var aşırıtedirginim o yüzden
Kesinlikle benim kadar panik bir insan yoktur ben alttan muayene bile ettirmedim ama ameliyata gittigimde banada surpriz oldu spinal kendimi asla yapamam diyordum ameliyathanede ki ekip kesinlikle cok onemli sanki bir grup arkadas cafede oturur gibi sohbet ettik gülmeler vs beni onlar rahatlattı acikcasi
Bende çok korkuyorum spinal doğum benimkide