Ben de elendim kızlarr😂

Merak eden cok fazla insan vardı yeni konu acmak istedim o yüzden. Hepinize cok teşekkür ederim duaları ile destek olan arkadaşlara​:nazar_amulet::heart:Bakmayın güldüğüme ağzıma kadar dikiş attılar ama sonunda dogurabildim bugun saat 17.30da 3.500kg olan oğluşumu hala agrilarim var ama olsun​:woozy_face:

13 Beğeni

Maşallah maşallah sağlıklı ömrü olsun inşallah :hatching_chick: Dikişlerinde çabucak toparlansın amiiin​:smiling_face_with_tear::rose:

1 Beğeni

Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eder inş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Gözünüz aydın, Allah bağışlasın hayırlı bir evlat olsun inşallah :folded_hands:t3::cherry_blossom:

1 Beğeni

Çok çok çok geçmiş olsun, en kısa sürede minimum ağrıyla sağlıkla atlat bu süreci inşallah :smiling_face_with_three_hearts: Gözünüz aydın vatanına milletine annesine babasına hayırlı bir evlat olsun inşallah sağlıkla güzel günlerde büyütün :smiling_face::light_blue_heart:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederiz amin inşallah hepimizin bebislerimiz icin gecerli​:heart:

Çok teşekkür ederiz​:heart:

Amin çok sağolun :pleading_face::heart:

Cok teşekkür ederim aminn​:heart:

Çok sevindim sağlıkla büyüt

2 Beğeni

Gozunuz aydin olsun dikis dogumdan zor vala saglikla buyut pasayi

1 Beğeni

Cok gecms olsun cok sevindim, rabbim uzun ömürler versin Annali babalı büyütsün inşallah. Sonunda kavuştun bebişine Rabbim bekleyen herkesi kavuştursun inşallah darısı başımıza artık.:white_heart::white_heart::white_heart:

2 Beğeni

Yaa çok sevindim canım benim gerçekten :heart_eyes:Rabbim hayırlı evlat etsin İnşAllah hepimize nasip olsun

1 Beğeni

Amin insallah çok təşəkkür ederim​:heart:

Evet sonunda kavusabildik amin insallah herkes sag salim kucagina alsın bebişinii​:heart::pleading_face:

1 Beğeni

Evet valla oyle .. teşekkür ederimm

Amin insallah teşekkür ederiz​:heart:

Tebrikler baci Anali Atali boyusun xeyirli ovladlardan olsun her zaman fexriniz Olsun​:smiling_face_with_three_hearts::heart::rose:

1 Beğeni

Cox sagol baci amin insallah hamımızın balası üçün en xeyirlisi olsun​:heart:

1 Beğeni

Ee nasil gidiyo isim ne koydunuz;)