Cuma günü geldi bebeğim rabbim bekleyen herkese hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğum nasıl olursa olsun zor bir süreç ama sonucu paha biçilemez
Yaa Rabbim uzun ömürler versin çok zormuydu doğum
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah ![]()
![]()
Darısı başıma
Rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah canım normal mıydı doğum un
Bı ben kalcam galiba bu arada gözüne aydın canım Allah analı babalı büyütsün![]()
Allah analı babalı saglıkla mutlulukla büyütsün inşallah bizimde 36 haftamız bitti bugün bebek tersmiş o yüzden 38+ alırım dedi doktorumuz bakalım hayırlısı çok heyecanlıyım o kadar az kaldı ki ![]()
Teşekkür ederim ilk gebeligim 40+6 da normal doğum başlamadı hastanede başlattilar sabah basladilar akşam kızımı kucağıma aldım çok şükür çok zordu ama herkesin doğumu kendine özel diye düşünüyorum ama sonucuna değecek bir şey gerçekten
Amin inşallah teşekkür ederim ![]()
Teşekkür ederim normal doğum ama kendiliğinden başlamadı hastanede baslattilar
Teşekkür ederim inan zaman şu gibi geçiyor ![]()
Teşekkür ederim inşallah hayırla sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alırsınız![]()
Anladım sağlıkla kucağına aldıysan önemli olan o rabbim sana bağışlasın inşallah ![]()
Ters diye mi sezeryan benımde 36 da tersti 37 de döndü
Amin inşallah cümlemizin
Umarım sizin dariniz bana ve bütün bekleyen annelere ![]()
![]()
Neden hastanede başlattikar benim bebeğim 40 haftalıktı kanala inmemişti acilmam sancım yoktu sezeryan yapti
@1Mssemra doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah ![]()
seni en yakın zamanda #MUCİZEBEBEK uygulamasına bekliyoruz ![]()
Teşekkür ederim ![]()
Bana normalde doktor pazartesi gittiğimde cumaya kadar bekleyelim olmazsa suni sancı veririz dedi sancım olmadı suni sancı niyetiyle gitmiştim alttan bir ilaç yerleştirip normal doğum için sancı baslattiklarini söylediler her şey yolundaydı ben de belki o sebepledir suyu bebeğin hareketleri son güne kadar iyiydi doğum pozisyonu da uygundu belki sizde ters giden bir şey vardır diye öyle olmuştur