Belirtilerim yok, endişeliyim🥲

4 hafta 3 günlük gebeyim. 3 gün önce öğrendim gebe olduğumu. Ama bende ilk hamileliyimdeki gibi mide bulantısı falan yok. Sadece bel ağrım var,bazen kasık ağrım oluyor bide çok fazla hatta dokunamayacak kadar göğüs ağrım var o kadar. Daha doktorada gitmedim. Kendimi hamile değilmişim gibi hiss ediyorum​:smiling_face_with_tear:normalmidir acaba?

Hayırlı olsun normal tabiyki

1 Beğeni

Benimde mide bulantısı haricinde belirtim yok 7 haftalık oldum hamile oldugumu çogu zaman unutuyorum :rofl:

1 Beğeni

Gayet normal benimde 8.9. Haftalarda bulantilarim çok hafif olmaya başlamıştı oda hemen geçmişti 4 5 haftalıkken dediğin gibi biraz bel ve kasık ağrısı vardi

1 Beğeni

Ben neredeyse hiç mide bulantısı yaşamadım işten arkadaşlar hiç hamile gibi değilsin derlerdi yani her hamilelik farklıdır normal şeyler bunlar.

1 Beğeni

@Jaleeee

Öncelikle hayırlı olsun aramıza hoş geldin sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle :hugs::bouquet:. Evet normal belki de hiç olmayacak bu belirtiler. Ki bence olmasın da zaten :face_with_hand_over_mouth:. Kafana takma bunları hamileliğinin keyfine çıkarmaya bak :smiling_face_with_three_hearts: doktor kontrolü sonrası güzel haberlerini bekliyoruz

1 Beğeni