Belirlenmeyen cinsiyettt

Ayyy şiştim ayolll meraklandikca ogrenemiyorum​:face_holding_back_tears::joy:gelen Allah’tan tabi ilk çocuğum ikisine de razıyım ama merak farklı bişe 13 haftada erkek dediler az önce 15 de kız olabilir ama tahmin sadece dedi

4 hafta sonra detayliya gel dedi sanırım benim iş detayliya kaldii​:joy:

Sağlıklı olsunda :slight_smile: banada henüz bişey diyemediler.bebek ya probun altına tam sırtını dayıyo yada köprü gibi duruyo o küçücük yerde :smiley: 16+2yim bende gebe izleme göre 18e girmişim bıraktım kendi hallerine kim kaç haftalık derse desin :slight_smile: kıza benziyo dediler ama okadar

Ay bilmiyorum artık ben hem devlet hem özele gidiyorum devletin ultrasonlari pek kaliteli değil o yüzden guvenemedim ayın 22 sinde özelde randevum var hem 16 haftanın içinde olucam o zaman daha net gösterir dediler bakalım hayırlısı olsun inşallah gönlüm kızdan yana ama ikisine de razıyım benim için mucize bebek çünkü o​:face_holding_back_tears::heart:

Aa istanbulda özellerin ultrasonları devletten kötü kaçkişiye denk geldim özele gidip doğru dürüst bişi göremeyen :)) şaştım yorumunuza buarda nekadardır bekliyodunuz bebeğinizide mucize gibi geldi merak ettim​:heart:

1 Beğeni

Kizlae ben 20 haftalık oldum bende öğrenemedim bana da bı kız bı erkek dendi pazartesi detaylı var oraya gdcm belki görürüm

Bende ilerlemiş polikistik over vardı daha 11 aylık evliyim ama ben bebeği evlenmeden önce de çok istiyordum aylarca korunmasız ilişkiye rağmen bebeğim olmamisti evet 1 yıldan sonra doktora gidilmesi tedavi olunması gerekiyor ama benim ki belliydi yani ilerlemiş olduğu için de doktorlar doğal yoldan çok imkansız anca tüp bebek diyordu ben ve eşimde tüp bebek istemiyorduk eşimin ailesi doğulu yani anlarsın ya sürekli sürekli baskı yapılıyordu bizden 2 ay önce evlenen kuzeni vardi onların bebeği olmuştu sürekli kıyaslama falan ben artık çok yorulmuştum kimseyle gorusmuyordum çünkü zoruma gidiyordu her ortamda sorulması baskı yapilmasi bir gün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm sabah hemen test yaptım ve silik çizgi çıktı tabi bı şok :joy: hemen sağlık ocağına gittim değerim çok düşüktü doktor sağlıksız gebelik falan dedi sonra özele gittim kese görünmedi sonra tekrar gittim bebek görünmedi ama asla pes etmedim sürekli kontrole gittim sonra kalp atışlarını duyunca rahatladım hala hamile olduğuma inanamiyorum o günler aklıma gelince kalbim hızlanıyor aglayasim geliyor 9 ay boyunca yaşadığım şeyler hiç kolay ve güzel şeyler değildi rabbim hicbi kadına yaşatmasın :smiling_face_with_tear::heart::cherry_blossom:

3 Beğeni

Kıyamam üzme kendini şükür bak olmuş işte ne güzel benimde yıllarca olmadi bı çok şeye maruz kaldım şükür ikinci evlligimde hemen hamile kaldım

Hiç kolay değil gerçekten senin adına da çok sevindim sağlıkla al kucağına :four_leaf_clover:

1 Beğeni

Amin canım benim hepimiz inslahh :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin dee 1yıl korunmasız ilişkide doktora gidilmesi gerekmiyor 2seneden sora doktora gidilmesini öneriyolar.eşim karslı evlendiğimden beri sorunlu şeyler yaşadım sağlık açısından ama kadın hastalaıklarıyla alakası olmayan sağlık sorunları ve ilk 2sene hariç aslada korunmadım. 9senem dolacak temmuzda Tedavi gördüm ne kist vardı ne tıkanıklık ne başka bişi Allah vermeyince olmuyormuş :)) yıldızname baktırdım olacak ama doktor eliyle olacak ama şimdi değil diyip yıl söyledi bekledim ve tekrar tedavi gördüm şükür dileğime kavuştum :slight_smile: insanları çokta takmamak gerek ama bu süreçte bi eşim bi ben biliyorduk ne olup bittiğini birkaç kişi bir iki kere laf sokmayı denedi yada doktora gitsene gittinmi neden yapmıyosun filan kalabalık filan demeyip onlar bana bu şekilde gelebiliyosa bende aynı şekilde gidebilirim düşüncesi ile kocamla nezaman ne yapacağımı size sormıycam herhalde dimi g*tümün kahyası da değilseniz şayet…benim yatak odası mevzularım sizi ne ilgilendirir bu nasıl bi terbiyesizliktir dedim birdahada bir Allah kulu ağzını açamadı

Erkek erkek anası

1 Beğeni

İnsanlar çok acımasız gerçekten evet bende sivri dilliyim bende cevaplarını veriyordum ama içten içe ağlıyordum Allah’tan eşim yanımda oldu o da ailesine karşı tavrını koydu kimse bişe diyemedi ama yine de iğne gibi batıyor insanlarin söylemleri​:neutral_face:

Sinirlendiğim olmadı değil ama yıldızname baktırdığım ve yılına kadar öğrendiğim için Allah bi şey takdir etmiş demekki doğru xaman ozaman diyip tevekkül etmeyi seçtim. Şey derler ya yıldız name alınyazısı gibidir baktırırsan söylenen gerçek değişmez ve gerçek olur kurandan bakıldığı için öyle diyolar herhalde inandım. Ama kimseye de demedim

Kime baktirdin ya açıkçası bı meraklanmadim değil yani sen öyle söyleyince herşeye bakıyorlar mi :face_with_peeking_eye: cinsiyetine baktirsam​:joy:

Araştırmıştım 2019mu 20 mi neydi kaç sene oldu ben baktıralı ama fatihte bi cemaat var onlar yönlendirmişti onlarada tarikatli eş dost sormuştu :slight_smile: muska da vermişlerdi ozaman. Yıldızım çok düşükmüş herşeyden etkileniyomuşum diye.ama önden beni uyardılar. Belki çocuğun olmayacak diyecek diye… çünkü dediğim gibi söylenen değişmiyomuş. Geleceği bilmezsen belki Allah dualarını kabul eder diyen çok oldu

1 Beğeni

Kıza benziyor sağ salim gelsin​:heart:

Amin canım inşallah :cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts: