Merhaba arkadaşlar aranızda prenses doğum yapan varmı acaba nasıldı tecrübelerinizi aktarırmısınız lütfen
Ben de burda kalmak istiyorum, ilk başlarda bu şekilde istiyordum ama haftam ilerledikçe her iki dogumdanda korkuyorum
Ben bu dogumdan sonra belden uyusma olduğu icin sonrasinda hep bel agrilari cektiklerini duymustum bunu yasayan biri varsa insallah yazar arti ve eksileri de gormus olursunuz 🫶🏻
Ben prenses doğum yaptım ama ilk başta böyle bir planım yoktu onun için doğum sancısı çektikten sonra iğne takıldı iğne takıldıktan sonra sadece bir kere ilaç verildi bir düğme var ona bastığınız zaman ilaç veriliyor bunu da yarım saatte bir yapabilirsiniz yani ben bir kere ilaç aldım sonra doğumum başladı zaten benim çok hızlı gelişti açıkçası doktorun muayenesinden sonra açılmam hızlandı ve doğuma geçtim iğnenin etkisini pek anlayamadım yani ama sonrası için sizde belki de ömür boyu kalacak bel ağrısı herkes için aynı şey geçerli değildir belki ama bende bu şekilde oldu yüz üstü yatıp uyuyorum bazen uyandığımda dönemiyorum belim kitlenip kalıyo resmen ev süpürürken bile yani en ufak şeydi bel ağrısı çekiyorum artık
Gerçektenmi yaa çok geçmiş olsun normal doğuma cesaret edemiyorum yani şöyle o acıyı biraz düşürmek istediğim için epidural düşünüyorum ama kalıcı ağrı kalacaksa bir anlamı yok prenses doğumun teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için
Merhabalar yanlış bilmiyorsam eğer belli bir açıklığa eriştikten sonra yapıyorlar yani yine sancı çekiyorsunuz işin püf noktası sancıları iyi yönetmek ve tabi kasılmaları yoksa doğum esnasında genital bölgenizi asla hissetmiyorsunuz bu da Allah’ın bir hikmeti işte hakkınozda hayırlısı olsun bebeğiniz nasıl geleceğini kendisi seçecektir emin olun siz doktorunuz ve bebeğinize bakın