Bel fitigi olupta normal dogum yapan varmi

26+0 bel fitigim var sagda solda ayagi kalkmakta yurumekte zorlaniyorum benim gb olan varmi

Bende 20 +3 oldum bel ağrısından yuruyemiyirum bacakarima vuruyor zor kalkıyorum ayağa

Gecmis olsun

Bende 19 haftaligim fıtık var belimde daha doktorumla konuşmadım doğum için ama zorluyor beni çok hafif Ev işi yapıyım tutuluyorum ağrıyor hemen

Bnde de var fitik ama ben taa kacsene o ce mr cekildim elimde kagit falnda yok bel.agrisi baya yasiyorum kuyruk sokumu kismimda da sidetli.agri oluyo doktorla.konustum beyin cerrahina git dedi mr cekilmem gerekiyomus ona gore dogum nasil olcak diye konuscaklarmis bide dikkat etmem gerektiğini soyledi bazi fitiklarda dogumda patlama olabiliyo dedi ama gitmedim ben beyin cerrahina

Pazartesi dr kontorolum var bende konusmayi dusunuyorum ama bu bel agrisiylada nekadar dayanicam bilemiyorum rabim hepimizin yardimcisi olsun

1 Beğeni

Hamileyken mr cekilebiliyorlar mi

Benim var canım ve 3 kez normal doğum yaptım

Bilmiyorum sorucam insallah

Kucuk muydu benimki cok ilerledi galiba suan cok zor yuruyorum

1 Beğeni

İki tane belimde 3 tane boynumda fıtık var… ilk doğumumu 10 yıl önce normal yaptım… şimdi yine normal düşünüyorum…

1 Beğeni

Biri ameliyatlik 4 tane belimde fıtık var 3 tane boynumda fıtık var düzleşme var varda var

Doktor Mr da ranyasyon olmaz 24 haftadan sonra cekebiliyoruz demisti ozman ama ben cesaret edemiyorum