19+4 gebeyim sağ bacak da aşırı batma hissi hareket ettiğinde çok fazla ağrı yasiyorum normal mi yoksa bir doktora gitmeli miyim cinsiyetiniz kız olduğu söylendi 56 kiloyum kilo aldıkça olur diyende var kararsızım size danışmak istedim
Hayırlı olsun. Hamilelikte bacak acısını çok duydum. Magnezyum kullandıklarında acı geçiyormuş. Benim de belimde batma acısı oluyor. Dokotrumuza söylememiz gerek. Sıradaki randevunuz ne zaman, dokrotunuzu arama imkanınız varsa öyle de belki bi ilaç yazar
Bugün gidecem kısmet olursa söyleyeceğim ama magnezyum da kullanıyorum dediğiniz gibi ama bilmiyorum hayırlısı daha kötüsü olmasından korkuyorum işte
Doktordan çıkınca bana da söyler misin? Benim de bu çarşamba kontrolüm var senin doktorun yorumuna göre ben de sorabilirim @BugraHilal
Tabiki söylerim masaj kremleri falan kullandım ama fazla faydası olması dinlendigimde benimde ağrılarım geçiyor ama ister istemez ev işini illaki yapıyorum o anlık hareketlerim eğilmek falan hemen batıyor kemik yapıların değişiyor diyor kimisi kimisi kilo alıyorsun et kemiğe yer yapıyor diyor bilmiyorum bugün danışmaya gidecem işte insallah kötü sorun yoktur
Geçmiş olsun. Güzel haberlerini bekliyorum. Kötü düsünme @BugraHilal
Merhaba doktorum kötü bişey olmadigini kemiklerin değişimiyle ilgili olduğunu duznli yürüyüş ve egzersiz önerdi bazı kadınlarda olduğunu söyledi kreme ihtiyaç olmadığını egzersiz yapmanın faydalı olduğunu söyledi tsekkur ederim tekrar sizede iyi geceler
Çok sevindim. Benimle de paylaştığınız için teşekkür ederim
Benimde bacaklarını ağrıyır cok…duzenli yurumuyor hareket etmiyorum…bacağim ağrıyır dedigimde eşim hep söylər egzersiz yap,haraket et falan diye…şimdi sende diyorsun doktorda oyle soylemiş…eşim doğru biliyormuş demekkibundan sonra onun dediklərini edicem