Kızlar 40+1 im belim de öğleden sonra hafif ağrı var hafifte kasıklarımda var üşüttüm mü yalancı sancı mı anlayamadım.Acı eşiğim fena değildir Normalde pek belim de ağrı olmazdı anlayamadım bu durumu beklemedeyim şiddetlenmesini bekliyorum doğum yapan arkadaşlar da bu durum var mıydı?
40 haftalık galiba doğuma hazılanıyor bel ağrısı ve sancı varsa foğum başlamışdır oluyor
İlk gebeliğim bilgim yok maalesef yalancı mı gerçek mi bu yüzden ayırt etmekte güçlük çekiyorum
Sancın tutub burakıyorsa eyer dayana bilnmeyecek kadar ağrıyorsa doktora gitsene acılman falan varmı
Açılmaya doktor hiç bakmadı nişan yok su yok bir kaç gün önceye kadar sancı da yoktu şimdi belimde bıçak saplanıyor gibi nefesimi kesen ağrı var onların dakika ve saniyesini tutuyorum
Eğer bu gerçek doğum kasılması ise biraz evde çekmek istiyorum açılma pek yoksa hastane de suni sancı ve ağrıları çekmek istemiyorum evde çekmek şu an daha iyi benim için
Ujansa git Nst cekil sancın varmı yokmu diye böyle acı cekerek halsizleşirsin
Evet amma doktor kontorli olsa daha iyi olurdu
Ben doğurdum gece 3 te hastaneye gittim 05:49 da doğurdumsancımın çoğunluğunu evde çektim
çok zorluydu zaten suni sancıda almadım ama değdi bebeğime
Yaa hayırlı olsuun. Analı babalı büyüsün Sizde de belirti yok sabırsızlanıyodunuz artık. Nasıl oldu? Darısı başımıza
Ay öylemi cok sevindim rabbim korusun normal doğumu yapdız
Ay ne güzel, geçmiş olsun. Sancılarınız nasıldı? Kaç dk olunca gittiniz? Açılmanız ne kadar olmuştu gittiğinizde?
Çok teşekkür ediyorum Bir hafta 10 gündür ben hurma sıcak su duş bir de çömelme kalkma hareketi yapıyordum sabırsız olmuştum Eylül 10-11-12 içimden geçiyordu 12 Eylül sabahı oldu.Darısı sizlere
Evet normal doğum
Çok teşekkür ediyorum Sancım ilk yoktu bel ağrım vardı hafifti yalancı sancımı ayırt edemedim.O yüzden evde bekledim sancılarımı saydım sancı sayarda sancılarım 15 dk dan 10 dk ya sonra 5 dk sonra 3 dk vs derken evde çekip hastaneye gittim açılma 4 cmdi onlar elini koyup baktılar sona ardından daha çok sancı çektim 10 cm oldu kesmediler beni ve doğum oldu.
Sancıyı tarif edebilir misin canım? Böyle süre tutulacak netlikte mi oluyor? Sancı aralarında ağrısız mı oluyosun?
Şöyle diyeyim adet sancısının şiddetli hali belime bıçak saplanıyor gibi ilk misal 1 saatte bir ağrıydı kasılma yani ağrı süresi 3-4 ardından 45 dk düştü adet sancısının çok şiddetli halin bıçak saplanıyor gibi ardından ağrım üst te kasılma sayarım var 10 dk ya düştü ağrı süresi 30 saniye olmaya başladı o ara zaten açılmam olmuş 4 cm evde çektim ardından 10 cm oldu suni sancı kesi olmadan çünkü sancıyı evde çektim hastanede gece 03:30 oldum sabaha karşı 05:49 da doğurdum
Maşallah sana canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Lohusalığın hayırlı olsun.
Teşekkür ederim canım benim amin