Bebişimm tekme atınca

Kızlar ayıbımız bir kusura bakmayın bebişimm tekme atınca pıtım geliyo normal mi :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::sweat_smile::sweat_smile: bnım gibi olan varmı

Bebegin tekmrsi değil o gaz zaten sıkışıp içerde çıkıyor bence siz tekme eaniyorsunuz kaç haftalik

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:çok güldüm ya 27 haftalık ama trkme olduğnu biliyorum ama o esnada gazım da glio anlamadm

1 Beğeni

Olabilir baskı yapiyordur belkide

Yanı normal mi :confused: aslnda doktora soyliycktm utandm ya

Bence sıkıntı yaratmaz sorun olmaz gibi normaldir

hahahha cok guldum cunku bunu bende yasadim bende 27 haftalik hamileyim bugun basima geldi oynadikca benimde oyle oluyor :rofl::rofl::rofl::rofl: kucuk degilki gaz hareketi sanalim canim bebek 27 haftalik tekme atinca karnim sag sol oynuyo​:rofl:

1 Beğeni

:rofl::rofl::rofl:yani oluyomuş demekki

Eşim geçen bir şey okumuştu yemek yedikten sonra bebeğin hareketli olmasının sebebi bağırsakların sesinden uyanmasıymış. Belki sizin bağırsaklarınız çalışınca bebek de hareket ediyordur ikisi denk geliyordur :sweat_smile:

1 Beğeni

:rofl::rofl:mantıklı ama yemesemde öyle

1 Beğeni

Hem komik hem de cok ilginc ya yeter bee bi uyutmadiniz deyip catttt :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Evet üzüldüm bebişe sürekli kulağının dibinde bağırsak :joy: neyse doğunca o da bizi uyutmayacak :joy:

1 Beğeni