Bebişimin kapı süsü nasıl olmuş 😍

Kızımın kapı süsünü kendim yaptım nasıl olmuş anneler :heart_eyes: alt kısıma tülden fiyonk ekleyeceğim sadece elimde yoktu şuanlık bu kadar yapabildim :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

17 Beğeni

Çok güzel emeğinize sağlık :smiling_face_with_three_hearts: ismide çok güzelmiş :two_hearts:

1 Beğeni

@Huris çok güzel olmuş elinize sağlık isminin anlamı nedir acaba :joy:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heart_eyes: Allah’tan gelen esinti, Bilge kişi adının anlamı :heart:

Yaaa çok teşekkür ederim canım :heart_eyes:

1 Beğeni

Çok şık duruyor gerçekten elinize sağlık,ismi ilk defa duydum.İsmiyle yaşasın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum​:heart_eyes: Bende rüyamda gördüm bu isimi bebeğime rüyamda bu isimle seslendim o ana kadar böyle bir isim olduğunu bilmiyordum sonra içime çok sindi bu isimde karar kıldık 🩷

1 Beğeni

Bende rüyamda görürüm belki diye bekledim ama maalesef ne güzel size nasip olmuş :smiling_face: çocuk doğduktan sonra karar verdik isme biz ,kendimiz dahil isme anca alıştık :grinning:

1 Beğeni

Siz Ne koydunuz adına ilk çocuk mu :smiling_face:

Ferhan Betül koyduk :smiling_face: ikimizinde istediği oldu :smiling_face_with_three_hearts: evet ilk

2 Beğeni

Sağlıklı uzun ömürlü olsın inşallah adıyla yaşasın :heart_eyes:🩷

1 Beğeni

Amin amin hepimizin evladı :cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş… Rabbim sağlıkla doğup büyütmeyi nasip etsin :rose:

1 Beğeni

Merhaba bende böyle yaptım tül takmak bende istiyorum nasıl yapılabilir acaba denedim beceremedim kaç metre gider

6 Beğeni

Çok güzel olmuş eline emeğine sağlık :clap:t2::clap:t2::clap:t2::clap:t2:

1 Beğeni

@Huris eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor :hugs:

1 Beğeni

@sude1 çok güzel olmuş ellerine sağlık :joy:

Amin bütün evlatlarımızı inşallah 🩷

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heart_eyes::heart_eyes:

Teşekkür ederimm​:heart_eyes::heart_eyes:🩷🩷

1 Beğeni