Bebeğin htiyaçları için yaptığınız alış veriş ne kadar tuttu? Hamileliğinin başında olan anne adayları için en azından bir fikir vermesi açısından paylaşalım mı?
Hepsi toplam 20 bin civarında tuttu hala da eksikleri bitmiyor
Yani bu sorunun üst limiti yok tabi. O ihtiyaçlara olan harcamalar sürekli olacak artık. Üzgünüm ama değer
Tabi değer iyi ki doğurmuşum giden her paraya değer benim yavrum rahat etsin yeter ki
30 bin tutmuştur Çoğu şey hediye geldi bize anneanneden vs ama aldıklarının fiyatına baktığımda ortalama hesap bu tutuyor. En ufağından beşikle bebek arabası 15 bin tutuyor zaten maalesef
20bin lira tutdu şimdilik.
Buna henüz doğum masrafları eklenmedi tabi. Özelde olursa dünyanın parası tutuyor malesef
Doğum masrafımız olmadı devletde sigortayla doğum yaptım.kendim ve bebek ihtiyaçları alınmıştı hastanede eşim tarafından.
Ne güzel Bebek rızkıyla gelir diye boşa dememişler. Bizde de çoğu şeyi hediye geldi hep Güle güle kullansın minik kuş
Maşallah. Emziklerin ikisininde aynı olması iyi değil.
Bebek bazı emziği emmiyor,diğeride ziyan olmasın diye ,birini farklı almalıydınız. Ben ikisinide aynı almıştım diye emziği emmedi ikisinide kullanamadım.
Çok haklısınız açıkçası almak istemiyordum ben emziği alışsın istemedim kararsızdım açıkçası eşim direk almakta ısrar edince bu ikiliyi görüp almış ben çok üzerine düşünmedim bir tane de farklı tip almalıyım
Bizde bu söz çok doğru oldu eşimde bu hafta iyi bir zam aldı açıkçası çok şükür benim hiç takıntım yok zaten yeni olsun sıfır olsun o yüzden de işimiz çok kolaylaştı alternatifi olan şeylere para harcamayıp doğduktan sonra başka şeyine harcarım zaten her şey ateş pahası yağları kolik damlaları…
Güzel günlerde kullanın
Ne güzel düşünmüşsün
Bebek odası sorduk 25 bin 30 bin fiyatlar değişiyor biz de fiyat araştırmamıza devam ediyoruz ben henüz küçük bi kaç şey dışında alışveriş yapmadım bu ay alacağım inşallah Allah herkese yardım etsin
Amin her şey çok pahalı oldu 200 adet bez ve 12×60 ıslak medile toplam 700 lira veridim daha bir de indirimli hali bu bu kadar da olmaz yaaa off