Kizlar 4 aylik bebegim asiri derece de uyuyor bu bir sorun mu acaba Mesela aksam 9 ya da 10 da uyuyorsa sabah 10 da uyaniyor Geceleri hiç uyanmıyor
Herkesin hayalindeki bebek
bebekken ben de oyleymisim annem zorla uyandirirmis. Ama demir eksikligi varsa çok uyku yapar. Bence bı değerlerine baktırın. Ve gece uyandırıp besleyin bence
12 saat o aydaki bir bebek icin uzun uyku suresi mutlaka doktora danismalisiniz. Vitaminlerine kanina vs bakilir .
Şükür etmelisin . Uzmanlarda diyor bunu hele ki 3. Aydan sonra çocuk uyuyorsa kaldırmayın 9 10 saat uyuması güzel bir şey diyorlar. Yemeğe ihtiyacı olduğu gibi uyumaya da ihtiyacı var tabiki gece gündüz kavranı oturmuş ne güzel maşallah
Gece kesintisiz uyku güzel ama aralıksız 12 saat uyku bana normal gelmedi doktora danışın hani daha 4 aylık
Kızım da 4 aydan sonra geceleri uyanmazdı. Gece beslemesi yapmadım hiç. En az 10 saat uyurdu. Ama biz mamayla besliyorduk. Anne sütü daha az alıyordu. Genellikle mama ile beslenen bebekler anne sütü alan bebeklere göre daha uzun uyuyor.
Biz doktorumuza sorduk. Muayenesi ve kan tahlilleri yapıldıktan sonra sorun olmadığını söyledi. Siz de önce doktorunuza danışın sonra güzel güzel gece uykusunun tadını çıkarın ![]()
Küçük oğlum doğduğu andan beri çok Sever uykuyu geceleri ben alarm kurup uyandırıp emzirirdim gündüzde severdi ama gece çok uyurdu sizde gece uyandırip emzirin isterseniz dedikleri gibi doktora mutlaka danışın ama uykuyu seviyor olabilir şuan 7.5 yaşında ve hala akşam 17 gibi yatsa sabah 8 de zorla uyandiririm okula bile uyuyarak gider neredeyse ama gün içinde enerjisi coookk yüksek