Bebekte uyku rutini

Merhaba hanımlar,

Bebeğinize uyku rutinine ne zaman başladınız

Uyku rutininde neler yaptınız

Bebeğin uyum sağlaması ne kadar sürdü

tired night GIF

1 Beğeni

2 gündür akşam 9 dan sonra uyutmayıp 11 de uyuturum diyorum 11 olmamış uyuyor birde 12 de kalkıyor 11 de uyuduğu zaman 2 3 saat uyuyir gece 2 de kalkıyor düzensiz bizim uyku rutinimz yarın da 40 mız çıkıyor bakalım sakinleşir umarım 40dan sonra

2 Beğeni

Eylül’de başlamıştık işte ne güzel ama şu 8. hafta atağına tutulduk bugün :roll_eyes:

Rutini oluştururken hiçbir şey yapmadım. Sadece onun düzenini takip ettim. Rüya’da da öyle yapmıştım

2 Beğeni

Ben de şimdiye kadar hep günay ne zaman uyumak isterse o zaman uyudu uyandı. Kimi yerlerde saat 20’de uykuya geçiş yapmalı yazıyordu. Böyle bir saat belirlemesi var mı?

1 Beğeni

Gece bebek her ağladığında altına bakıyor musun?

1 Beğeni

Yok arkadaşım yaa. Bebek dünyaya geleli daha birkaç ay olmuş. Saat 20 de uykuya geçmeye bünyesi nasıl adapte olsun :joy:

Saat belirlemesi bana göre 4. aydan sonra başlar. Her bebekte de genelde böyle görmüşümdür. Çünkü 4. ay artık bebeğin dünyaya tamamen adapte olmaya başladığı ay. Bebekler ilk 3 ay anne karnına dönmek isterler dönem dönem, hatta atak dönemleri de o yüzden ilk 3 ay daha yoğundur. 3. ay bittikten sonra artık yavaş yavaş uyku rutinleri belirlenip saat belirlemesine geçilebilir

O yüzden şimdi Günay ne zaman isterse o zaman yatır. Ben de Eylül’de öyle yapıyorum

1 Beğeni

Evet, dokunuyorum bezine. Dolup dolmadığını anlıyorum zaten . Gece genelde 1 kere değişiyoruz bezimizi

1 Beğeni

O zaman bizim gazdan dolayı olsa gerek 22 uyudu 00’da uyandı 03.30 uyandı 4.30 uyandı 5.30 uyandı uyumadı 6’dan sonra uyudu normal mi böyle olması

1 Beğeni

Normal tabi ki. Bizde herşey düzenliyken dünkü atak krizinden sonra gece 1 buçukta uyudu biliyor musun ? 6 buçuğa kadar uyanmadı. 6 buçukta beslendi, tekrar uyudu. 8 de kalkıp tekrar beslendi. 8 buçukta uyudu. Şu an hala uyuyor. Yani düzene de girse illa ki tam oturmuyor henüz. Aslında böyle yapmaları da bir rutin biliyor musun ? Çünkü ilk doğdukları günler gibi zırt pırt uyanmıyorlar sonuçta. Boşver düzen oturur ilerde iyice

1 Beğeni