Kızlar merhaba. Benim bebeğim de sarılık oluştu. Bugün çıktık hastaneden ama geri yükselebilirmis. Yukselmemesi için neler yaptınız? Anne sütü veriyorum 2 saatte ya da 1.5 saatte bir. Yetersiz geldiği zaman mama veriyorum. Ama geri yukselmemesi için neler yapabilirim?
Bol bol emzirin düzelecektir bu durum
Gerekirse her saat başı emzirin içinizi ferah tutun ALLAH ın izniyle yükselmez inşallah ![]()
Sarılıgın kaka ile atıldıgını ogrenmiştim o yuzden bebek sık aralıklarla uyandırılarak emzirilmeli süt gelmiyorsa mama ile desteklenmeliymiş. Max saat bası emzirin veya mama verin.Meme reddi olmaması icin biberon yerine süt kasıgı kullanabilirsiniz.
Güneş ışığına çıkardigim an azar yiyorum. 40 li çocuk dışarı çıkmaz onu yapmaz bunu yapmaz çok daraldim
Millet yüzünden çocuğum bir gece mavi ışık altında yatmak zorunda kaldı. Annesi olarak ben zafen onun için iyi olan şeyi düşünebiliyorum. Evim güneş almıyor sadece kapı önü alıyor ona 2 dk bile çıkarsam laf oluyor hemen
Gündüzleri bile ışığı açık tut o da işe yarıyor
Benim ilk kizimda oyleydi senin gibi 2 saatte bir emzirdim ve mama verdim hata yaptim suan da hamileyim kizimda yaptigim hatayi yapmam sık sık emzir . Emzirki sariligi gecsin