Bebekte Kafa Yamukluğu

Merhaba arkadaşlar

Eylül’ün kafasında sağa doğru yassılık var. Doğduğundan beri de nerdeyse hiç yan yatırmadım ben, hep düz yatırdım genelde.

Sizce neden oluyor bu yassılık ? Düzelir mi yoksa doktora söylemeli miyim ? Yassı kalır diye korkuyorum :roll_eyes:

Sizin bebeklerinizde var mı ?

1 Beğeni

Ben hep sağ,sol yatırdım.Düz yatırınca kusuyor ve boğuluyor ama öyle yassılıkta yok

1 Beğeni

Bizde sanki var. Sağ sol yapıyorum ama yine de biraz oldu

1 Beğeni

Eylül’de bariz fark ediliyor artık. Doktora soracağım. Annem kafa yastığı kullan diyor ama yastık kullanılması önerilmiyor genelde. Soracağım bir doktora. Kafası düzelsin diye bir aparat var, o takılıyor diye biliyorum. Yaa ben Eylül’ü düz yatırmama rağmen kafasını hep bir yöne doğru çevirip yatırıyor. Diğer yöne çevirsem de yine kendi döndürüyor eski tarafa. Valla umarım çözüm olur

1 Beğeni

Bence doktora sormakta fayda var canım

1 Beğeni

Sordun mu arkadaşım

1 Beğeni

Sormadım, düzeldi :joy: Yan yatırdım 3 gün. Şükür düzeldi

Annemin taktiğini uyguladım ne yapayım :joy:

1 Beğeni

Bu sekilde yastiklar var bi bakabilirsin farkli modellerde var sahsen bende almayi düşünüyorum

1 Beğeni

Aynısından var bizde. Bugün denedik ama yatamadı onda. Düzeldi zaten, inşallah bozulmaz bir daha. Teşekkür ederim :pray:

2 Beğeni

Ya bu durum bende de var Kızımla her şeyi konuşarak çözdük bir bunu çözemiyorum. Ben hep ilk günden beri sırt üstü yatırıp kafasını sağa veya sola doğru çevirdim. Ama benim kız ilk günden beri hareketli ve direk sağa doğru çeviriyor hep. Yan yatırınca ağlıyor uyanıyor. Yan yatırıp sırtına yastık bile yasıyorum onu bile çekiyor hayretler içerisinde kalıyorum.nasıl bu yaşta bunu yapıyor diye. Başka bir çözüm var mı . Kafası tek tarafa doğru yassılık var

1 Beğeni

O yassılığı yan yatırdığımda arkasına yastık koyarak çözdüm. Eylül de öyleydi canım, ille de sağ tarafa dönerdi. Arkasına yastık koyarak destekleyince dönemedi bir daha. Öyle yapa yapa 1 haftada düzeldi şükür

2 Beğeni

Ben yastık koyunca ağlıyor hemen ama gebede bakıyım zorlayayım

1 Beğeni

Bu tarz yastıklar da var bazı bebekler sıkıntıyı sevmez bh işini görebilir canim

1 Beğeni

Bakalım 3 gündür hem göbeği hemde kafası için uğraşıyorum olmaz ise bunu alırım artık inşallah :green_heart:

1 Beğeni