Bebekte bağırsak parlaklığı

Bugün kontrole gittim herşey normal ikili tarama sonuçlarım iyi ama bebekte bağırsak parlaklığı görüyorum dedi, ama bu durum benim cihazımla ilgili de olabilir dedi. Beni perinatoloji’ye sevk etti. İçinize bu tarz bir şeyle karşılaşan oldu mu? Kafam çok karışık

2 Beğeni

Canım , benim başıma öyle bir şey gelmedi ama perinataloğ eğer öyle bir durum var ise sebebini veya ne yapılması gerektiğini söyler :dizzy::pray:t2:

1 Beğeni

Bu uygulamada görmüştüm. Birisinin bebeğinin kalbinde parlaklık çıkmış. Meğer ekrsn parlamasıymış alsında hiçbir şey yokmuş. İnşallah sizin de öyle bir şeydir

3 Beğeni

Teşekkür ediyorum yanitlarınız için. insAllah bir sorun yoktur, hepimizin kazasız belasız sağlıklı kolay şekilde kucağımıza almak nasip olsun inşAllah

1 Beğeni

Aminnn, inşallah. Dua edeceğim senin için

Çok teşekkür ediyorum, Rabbim bir değil bin razı olsun sizden :blossom: bu bile beni çok mutlu etti :heart:

1 Beğeni

Cümlemizden inşallah ne demek. Her zaman :kissing_heart:

Benim annemde de detaylı ultrasonda görmüştü geçen gün gittiler o zaman görmemişti geçebilir

Gittim ve korkulacak bişey olmadığını söyledi, gayet normalmiş. Şükürler olsun. Rabbim sağlıklı şekilde nasip etsin inşAllah hepimize :blossom:

3 Beğeni

Çok şükür, çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Merhabab peritonojide normal ultrasonla mı baktılar

Yoksa kadın doğummu