En sonki randevumda herşey normal dendi sadece doktorum bebeğin ayaklarının bir tık kısa olduğunu söyledi bu bi problem yaratırmı sizce?
Benim bebegin de bacağı hafif eğri. Büyüdükçe düzelir diyorlar. İkisi de aynı eşitlikte kisaysa yurümeye koşmaya engel olmaz diye düşünüyorum doktorunuz bu konuda nasıl bir yorum yaptı.
Herşeyi normal sadece bacakları bi tık kısa dedi sıkıntı olur demedi ama benim aklıma takıldı
Doktora bi mesaj atın isterseniz. Aklınızı kurcalamasın. Hem içniz rahat etmiş olur. Söz konusu bebek olunca akan sular durur
Evet öyle yapıcam internette baktım biraz pekde olumlu şeyler yazmıyor korkmaya başladım gerçekten
Benimkinede ayakları uzun söyledi.Böyle şeylere takılma.Bana söylediğinde babasına benzedi her halde ayakları söyledim,benimki gibi 36 numara olmaz her halde)
Bana da geçen hafta ultrasonda bacak boyu kısa demişti doktor ama doğunca herşeyin normal ölçüde olduğunu söyledi
Anladım canım.Bu zamana kadar hiç böylr bişey yoktu en sonki randevumda öyle söyledi internettede yürüme bozukluğu ve gelişim geriliği olabiliceği yazıyordu hatta down sendromlu da olabilir yazıyordu şüphe düştü içime
@Kaplanaleyna İnternete hiç bakmayın böyle durumlarda, insanın aklına kötü şeyler giriyor yoksa
@NURAN Şu interneti keşf edene ben ne diyeyim ya…Ağrı falan oluyor,araştırmağa bağlıyorum işte neden böyle olur falan diye,yemin ederim hepsinin sonu gidip kansere çıkıyor
@FidanUğur Ben bakmıyorum o yüzden
Bir ara kendimi deli bile yaptırmıştı bu internet
@NURAN Lanet olsun,elimde değil,durduramıyorum kendimi
Evet gerçekten aklımda olmayan birsürü şey girdi aklıma