Bebeklerin kilolu doğması

Hayırlı akşamlar Bebeği 4 kilonun üstünde doğan varmı benim bebeğim biraz kiloluymuş ilk doğumum tedirginim normal mi oldunuz sezeryan mı acaba

İlk gebelik ve 4 kilo üstü olunca sezeryan olma ihtimali artıyor gibi. Ama bu kişiden kişiye değişir. Kaçıncı haftadasın şu an?

39+1 doktorda o şekil dedi ama bilemiyorum

Gelmeye niyeti yok galiba :smiling_face: doktorun ne diyor bu duruma? Konuştunuz mu?

Kanal biraz dardı vajinal muayenede biraz da yaptıramadm canım acıdı

Hmm o zaman sezeryan olma ihtimali var gibi. Senin ve bebeğin için en iyisinin ne olacağına nihayetinde doktorun karar verecek. Ancak 4 kilo üstü 39 hafta düşünüldüğünde sezeryan ihtimali artıyor.

Anladmm bakalım hayırlısı süreç ne gösterecek iki gün sonra tekrar gdecğm teşekkürler

Rica ederim. Hayırlısıyla gelsin inşallah. Artık sona geldin. Bebeğinle buluşacağın anı düşün. Her şey ikiniz işin de güzel geçer inşallah :folded_hands:

Benim ikinci doğumum 4.125 Gr olarak doğdu normal doğum yaptım 39+3 haftalıkken dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiyor canim

Bebeğim 4250 civarı doğdu. Doğduktan sonra tartılınca öğrensim kilosunu. Normal ve kısa sürede gerçekleşen bi doğum oldu şükür. İnşallah selametle sizde kucağınıza alırsınız.