Bebeklerin 2 aylık aşısı👶

Demin sohbet odasında gördüm fakat burada sormak istiyorum. Konu açarak sorun yazılmıştı diye , neyse.

Bizimde 2 aylık aşımız var ancak arada kaldım yaptırsakmı yaptırmasakmı diye. Bir yandan da korkuyorum vurdurmak için. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda,vurdurmasak olurmu? 1 ci aşımız oldu doğduğunda .

1 Beğeni

Her yapılan aşı bir önceki yapılan aşıyla aynı değil farklı nedenlerden dolayı yapılıyor bence yaptırmalısınız

1 Beğeni

Zorunlu aşılar bunlar zaten. Özel aşılar değil ki. Devletin zorunlu tuttuğu aşılar olduğu için istemeseniz de vurdurmak zorundasınız. Zorunlu olduğunu ve seçme şansınızın olmadığını sağlık ocağının size söylemiş olması lazımdı. Söylemediler mi ?

2 Beğeni

Ayrıca doğduğunda yapılıyor bir aşı. Sonra 1 aylıkken bir daha yapılıyor. Siz 1 aylık aşısını yaptırmadınız mı ?

4 Beğeni

@NURAN Evet canım bizde doğduktan hemen sonra 1 i yapıldı 6 günden sonrada BSJ aşısı yapıldı.Doktor 2 ci ayında bir aşı daha yapılacak söyledi

4 Beğeni

Hayır doktor söylemedi. Teşekkür ederim bilgi için.

1 Beğeni

Sad Ilker Ayrık GIF by TRT

3 Beğeni

Doktor değil, sağlık ocağı bilgi veriyor zaten. Aşı kartına yazıyorlar, arıyorlar zaten. Söylenmemiş olması mümkün değil :wink:

1 Beğeni