Ben 27+0 da gittim, 1050 gram 34.45 cm boy
Merhabalar, 24+3 de bebeğim 701 gram geldi. Nasıl sizce kilosu?
Gayet iyi bir kilo benim bebeğimde 35 cm di sağlıklı bir şekilde alalım kucağımıza inşallah
Gayet iyi bence kilosu benim o haftalarda 606 gramdı
37+3 günlük hamileyim. Bebeğimin kilosu 3300 gram geldi. Sizce kilosu fazla mı? Normal doğum olur mu?
Ultrasonda 3.800 çıktı bebeğimin kilosu Doktor boyun birazcık daha olsaydı normal doğumu desteklerdim ama sezeryan ol dedi 4.200 doğdu bebeğim benim bünyem buna müsait değildi ama diğer yandan eşim 5,5 kilo normal doğmuş yani imkansız değil ama zorlar ama boyun uzunsa yapabilirsin diye düşünüyorum
35.haftamız bugün kontrole gittik 3.100 gram geldi biraz fazla sanırım
26+2 de gittiğimde bebişim 935 gramdı az mı
Doğduğunda kaç kiloydu benim bebeğimde 35 haftalık öyle doktor fazla dedi ama başka bir şey demedi
32 haftalıkta kilosu 1800 gram olması nasıl sizce az mı?
3 kilo 700gram doğum yaptım 37.haftamda doktorum daha fazla beklemez dedi bu bebek nst de sancı çikinca
Nst de sancı çıkınca doğurttu mu hemen anlamdm benimde nst de sancım çıktı ama kendi gelene kadar beklicez inşallah sağlıkla gelir
Benim doğum sezeryandi 2 gün sonraya gün verdi durmaz dedi bebeğin doğum başlar dedi benimde hiç sancım yoktu halbuki ama bebeğim dogduğunda karnimda çok fena şişmişti doktorum artık sıkışmis içerde almamız lazım dedi
Anladım ALLAH bağışlasın inşallah bizde sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Merhaba 32 haftalık olduk doktor bebek iki kilo dedı acaba kılosu normal mı
- Haftaya yarın giriyoruz 590 gram dedi sizce iyi mi normal mi ?