Bebeklerimizin Kilosu

Ben kuymak mantar kaşarli süt muz ceviz yedim oyle kiloyu topladik

iyi bence benim 24 haftayken 800 gramdı normaldir

25+6 haftalık bebek kilosu ortalama kaç gram olması lazım sizce

Sizinki kaç kiloydu

Benim daha 17 haftalık kiloya var daha Allahın izniyle :grin::face_with_hand_over_mouth:

Kızlar 28. Hafta bugün ve bebeğimin kilosu 1060 ve 36 normal mi doktorum küçük dedi bilemedim

merhaba hanimlar. benim bebegim 30 hafta 5 günluk! kilosu 1464 sizcee çok az mi?!!:smiling_face_with_tear:

Bebeğinizin kilosu gayet normal neden böyle bir kanıya vardınız anlamadım benim bebeğim de 30. Haftamda 1500 gramdi üzülüp stres yapma kendine canım bebeğim 3300 gram doğdu günlük bir tane muz yiyebilirsin bebişin tombiş olur :smiling_face_with_three_hearts:

Burdanda bakabilirsin

Muz kaşar peyniri ceviz avakado kabak çekirdeği bunlar bebişe kilo aldıran önemli besinler ben bunlardan tükettim hep kilosuna hep iyi diyordu doktorumuz 38+4 te 3090 doğdu bebişim son haftalarda hurmaya ağırlık vermiştim diğerlerini pek tuketmedim

Bende günde bir muz yiyorum 24+4haftalıgım bebegim 724 gıram gününe göre kilosu iyi gidiyor dedi doktorum ben kilo veriyorum bebegim kilo alıyor

Süper bende 2. Gebeligimde öyleydim bebeğimin 36.haftamda 3500 gramdi doktorum bütün vitaminlerimi kesmisti ozaman gülmüstu bana kız başimiza sumo mu çıkartican demişti :joy:doğum yaptığımda 38 beden giyiniyordum güzel günlerdi :smiling_face_with_three_hearts: sağlikla al sende bebişini kucağina

doktorum dedi biraz zayif

Amin bütün anneler sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah

29+5 te gittim 1.370 di şuan 32 haftalık bilmiyorum :slight_smile:

Benimkide 24+5 610 gr sizce normal mi boyuda 32 cm

Bizde dün kontrole gittik 33 haftalıkız 2500 kiloyuz​:smiling_face_with_three_hearts:

Geçen hafta gitmiştim 30+5 günlüktü ve kilosu 1700 gramdı :smiling_face_with_three_hearts: . Sizce kilosu iyi mi kızlar

Merhaba hanımlar 27 hafta 4 günlük bebeğimin kilosu 1090 gramdı nasıl sizce ? Sizin bebeğiniz kaç kiloydu