Bebeklerimize ilmek ilmek emek

@Glsh887 çok beğendim elinize sağlık. :smiling_face: Annemde portbebe yapmak istiyor bunun modelini çok beğendim. İnternetten mi buldunuz acaba

2 Beğeni

Elinize saĝlık maşallah size ben bebeğime bir battaniye bile bitiremedim siz hem çok hamaratsınız hem de eliniz çok hızlı :nazar_amulet::heart_eyes:

2 Beğeni

Ne güzel olmuşlar maşallah :blush:

2 Beğeni

Bunlarda benden bu yaz oyuncak kışa hırka kazak devam :blush::blush:

11 Beğeni

Yaaa maşallah neler yapıyorsunuz böylee :heart_eyes: ben dümdüz lif bile yapamam. :rofl:

2 Beğeni

Maşallah size çok hamaratsınız :heart_eyes::nazar_amulet:

2 Beğeni

Evet youtube dan yaptım isterseniz linkini atayım size @İlknur bu arada twşekkür ederim daha güzelleri sizin bebeklerinizin olsun inşallah.

1 Beğeni

@Cansu bu portbebe ve yeleğin ipi hazır ilmekli ilmekleri geçiriyorsun istediğin desene göre oluyor hemen.

1 Beğeni

Pratik anne :heart_eyes::star_struck::heart:

1 Beğeni

Yaaa teşekkür ederim aslında çalışmıyor olsam daha çok şey yaparım sizlerle yakın olsak sizlerede yaparım bazen alt komşumda hamile onun bebeğine de yapıyorum.

1 Beğeni

@Mervedemirer yaaa çok güzel olmuşlar bende böyle yapacaktım ama bebeğimin erkek olduğunu öğrenince yapmadım.

2 Beğeni

Erkek bebişler içinde çok güzel oyuncaklar var :blush: ama ben bunları oyuncak etmeye kıyamam heralde süs gibi dursunlar bir köşede :face_with_peeking_eye::joy:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim link için :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Gelinlik giyeni cok beyendim :heart_eyes:digerleride oyle :cherry_blossom:eline sağlık.

1 Beğeni

Cok hoş:heart_eyes:eline saglik arkadaşım :heart:

Bunuda ben yapmistim ablamın kızına.:upside_down_face: Nasıl olmuş.

Şimdide hırka oruyorum. Bir kolu kaldı. Onunude ilmeye gecirdim bitecek ama kol kaldî artik bebek doguyor inşallah o yuzden kişa artık yaparım​:pray::pray::pray::pray::upside_down_face:

4 Beğeni

Benceçok güzel olmuş @Sevane18

1 Beğeni

MaşAllah annelerimiz pek becerikliymiş,bir tek benmişim beceriksiz.:joy::face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Tesekkur ederim :smiling_face_with_three_hearts:

birde ben​:zipper_mouth_face::rofl::rofl:

1 Beğeni

Bunlarda benim oğluşuma yaptigim yelekler patikler ve battaniye :smiling_face: örüp kaldirmsitim kiyafetleri yikamak icin çıkarmışken size de atayim dedim :smiling_face::smiling_face:

8 Beğeni