Evet sevgili anneler bebeklerimizi kac yasina veya kaç aya kadar emzirdiniz ve emzireceksiniz haydi yorumlara Ben büyük oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ortanca oğlumu zor zar 12 aya kadar emzirdim inanir mısınız sirf emsin diye ayakta yuruyerek veya bir bacagimi bir yerden destek alarak emzirdim hersey evlatlarimiz için
Kızımı 2 bucuk yaşına kadar emzirdim oğlumu da Allah nasip ederse o yaşa kadar emzirmek istiyorum
Ne güzel bir örneksiniz demek ki bebeğin tercihi çok belli olmuş. Bakalım ben nasıl olucam
Valla emsin diye şekilden şekile giriyordum anne sütü kadar yararlı şey var mi millet göğüsleri sarkar diye emzirmiyor gerci onlarin tercihi linc yemek istemem
Kizimi 2 yaşına Kadar emzirdim. Sonra hamile kalinca sütten kesmemi söylediler yoksa bebek düşer dediler bende zar zor ketim sütten kızımı. maalesef ki 15 haftalıkken bebeğim düştü. Emzirdim diyemi oldu gerçekten yoksa kısmet böyleymiş bilmiyorum.
Büyük kızımı iki buçuk yaşına kadar emzirdim. Küçük kızımı maalesef 4 aya kadar zar zor emzirebildim 1 ay boyunca küvözde kaldığı için biberona fazlasıyla alışmıştı. Aklıma geldikçe çok üzülüyorum emziremediğime,bakalım bunda nasıl olacak
Herşeyin hayırlısı canim ne diyeceğimi bilemedim
Evet emmediklerinde insan vicdan azabi duyuyor ben ikinci oglumda emsin diye neler cektim arkadaşlarim derdi istanbul ineği o nasil emzirme şekli derdiler
Ben 2 yaşına kadar eşim 4 yaşına kadar emmişiz inşallah 2 yaşına kadar emzirebilirim önerilen o çünkü
Kızım ilk 1.5 ay emmedi, memeyi tutamadı, cekemedi. mama verdik ve sutu sagarak ilerledik. Sonra emmeye başladı 5 ay civarı olabilir, 2.5 ay meme reddi başladı. O da geçti, sonra memeye aşırı bağlandı, 23 aylık olana kadar emdi.
Harikasın
İnşallah bol bol sütüm olur, bebiş de bol bol emer de en az 2 yaşına kadar emzirebilirim
Sakın öyle düşünmee sakın kuzenim 1 bucuk yasinda bebegi varken dogum yaptı tekrar ve hamileliği boyuncada emzirdi diger cocugu gayette sağlıklı doğum yaptı emzirmekle bi alakasi yok bence
Sütle hiçbir ilgisi yoktur. Görümcem diğer çocuğunu emzirirken hamile kaldı. 5 aylık olana kadar da emzirdi. Hiçbir şey olmadı bebeğine. Böyle düşünüp de kendini üzme
Toplum nasıl da bizi etkiliyor
Bizi sorarsan ben hiç emmemişim ama eşim 5 yaşına kadar emmiş o yüzden cocuklarimda 2 yasina kadar emsin istiyorum hayırlısı bakalım bunda nasil olacak inşallah büyük abisi gibi doğru düzgün emer
Ben kesin bir rakam söylemiyorum.Her bir sonrakı aya geçtikte sadece Allahdan 1 ay daha vere bileyim diye dua ediyorum:) Çok şükür bu güne kadar sadece anne sütüyle beslendi.Benim için önemli olan ilk 6 aydı o da artık yetişti şükür.Sonrası Allah Kerim ne kadar vere bilirsem vereceğim.Çünkü çok dua etmiştim Rabbimde sanırım sesimi duydu