Bebeklerde kan ilacı!

Arkadaşlar bebeğim 4 ay 1 günlük ve ben bu gün saat 5 gibi bebeğime 1 damla kan ilacı verdim uyudu uyandı ve ağlamaya başladı susturamiyorum. Hemşire bana kan ilacı kabızlık yapar karın ağrısı yapar demişti. Acaba kan ilacı dan ağlıyor olabilir mi? @tecrübeli-anneler

Ben ilk oğluma kullanmıştım kan ilacı bebeklere çok rahatsızlık veriyo gerçekten huysuz oluyolar uyumuyolar sürekli ağlıyo bi iki gün denedim aynı şeyler oldu oğlum normalde çok sakin bi bebekti ağlamazdı bile böyle olumca kesmiştim ben canım vermemiştim

Sanırım bende öyle yapacam… daha yeni sakinleşti… çok teşekkür ederim :blue_heart:

1 Beğeni

Bize de verdi de vermiyorum gaz yapiyo

Bu gün tekrar verdim… yine aynısı oldu. Birde asi oldu bu gün… sabahtan beri perişanım

Bugun eczaneden sanci damlasi almaya gittim eczaci 4. Ayda baslayacginiz demir de sanci yapar saglik ocaginin verdigini degil de dışarıdan alip kullanin isterseniz dedi.

1 Beğeni

Kızlar hangi kan damlasını kullaniyorsunuz

Ocean microfer kullanıyorum bizde bi sorun yapmadı ne kabızlık ne sancı

Canım ne kullanıyosun

Ben henuz baslamadkm bebegim 2 aylik eczaci o konuda uyardi ama. Ben de dogal olanlarla devam edicem insallah . D vitamini değiştirdim ocean aldim