Selam kzlar Bebklerinizin kafasnın yuvarlak olması icin nasl pozisyonda yatiriosunuz
Canım uyuma pozisyonuyla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum kafa yapısının tabi yine de bilmiyorum iki tane doğurdum şu an 3. Ye hamileyim hiç duymadım böyle birşey
Henüz bebem gelmedi, ama düz kafa yastığı aldım e bebekten, sürekli düz pozisyonda değilde sağlı sollu da yatırılması gerek
Ay canım ben soruyu yanlış anladım anne karnında nasıl yayılması gerekiyor sandım
evet sağlı sollu bazende düz kendiliğinden yavaşça düzeliyor bebişimizin kafa yapısı ![]()
Sağa sola yatarken vucudununda dönmesi gerekiomu acaba yoksa sadece kafada dönse olurmu
Sknt yok canm tesekurler ![]()
Sadece kafayı çeviriyorsun hafif
Uyurken saga sola yatrmak guvenli degil dio doktorlar ama bilemedm
Hafif kafayı çeviriyorsun zaten vücudu sabit kalıyor zaten onlar daha küçük sağa sola yatmaları tehlikeli olabilir birden dönebilirler Allah korusun
Anladm tesekur ederm
buyukler vucuduyla dönder demislerdi oyuzden kararsz kaldm cnku doktorlarda tehlikeli diolar
Önünde durursan vücudu çevir ama her saniye başında olamayız o yüzden tehlikeli olur onlar için anlık birşey Allah korusun
Zaten çok dönemedikleri için olmadı sırt kısmına küçük bir yastık koyup yan yatmasını destekleyebilirsiniz. Banyo yaparken de kafasını ovalarken dairesel hareketler yaparsanız etkili olur. Tabi bu yenidoğanda daha çok işe yarar.