Benimde tek dileğim şu havalar normale dönsün artık hametanı duydum birde travazol dediler bana ama Kalmosan adında ki losyon geçirdi çok şükür birde her gün aynı saatte duş aldırıyoruz babasıyla ve daha rahat uyuyor
Bizim doktor haftada 2 kez yıkayın dedi ama çocuk sıcaktan çok bunalıyor ben de bir gün ara ile yıkayıcam. Biz de eşimle beraber yıkıyoruz.
Bizim doktorda hergün yıkayabilirsin dedi acaba neye göre zaman aralığı veriyorlar
Cildi kurur hergun yikarsan dedi. Banyodan sonra Losyon olarak hangisini kullanıyorsun
Şuan losyon kullanmıyorum ama havalar biraz daha serinlesin zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum. Siz hangi losyon kullanıyorsunuz öneriniz var mı
@Cansu Bebeği tez tez yıkanırsa daha hızlı gelişir diye duydum ve uykusu bir o kadar rahat olur.
[Yenidoğan]bebeklerin anne karnından çıktıktan sonra vücudunun üst derisinde bulunan koruyucu tabaka bir süre sonra derisinden emilecek ve bebeği hastalıklara karşı koruyacaktır. Bu yüzden bebekler doğduktan hemen sonra yıkanmamalıdır. Bebek için ilk [banyo] üç dört gün sonrasında yapılabilir. Bu süre içerisinde yumuşak, nemli bir bezle cilde zarar vermeden temizlenebilir. Bundan sonraki dönemlerde ilk bir ay içerisinde bebeği haftada bir gün yıkamak kış ayları için yeterlidir, yaz ayları için gün aşırı veya sıcaklık durumuna göre hergün yıkamayı öneriyoruz.
Baby me almıştım çok odunsu ve otsu kokuyor bana kokusu agır geldi. Dün aksam arkadaşım losyonunu koklattı çok güzel ve baby me ye göre çok da güzel nemlendirdi. Markası ecowell. Baby me bitsin ecowell almaya karar verdim. Bizim doktor biraz farklı galiba zeytinyağı ve bebek yağı kullanmayın bunun yerine losyon kullanin markası fark etmez dedi.
Dediklerine tamamen katılıyorum. Bebeğin kordonu düştükten sonra yıkadık. Doktorumuz ne derse onu yapmak için çabalıyorum
@Cansu Bebeği yazın günlük de yıkayabilirsin arkadaşım. Vücudunu iyi nemlendirirsen hiçbir şey olmaz. Biz danışanlarımıza da böyle öneriyorduk. Kışın haftada 2 kere yıkama öneriyoruz biz. Hatta yazın gece yatmadan önce yıkarsan daha rahat uyur bebek. Vücudu da rahatlar
Teşekkür ederim arkadaşım