Bebekler ne zaman oturmaya başlar?

Arkadaşlar oğlum 4 aylık uzatıyorum 5 10 dk uzanarak sakin duruyor sürekli kucakta olmak istiyor kucakta da oturak bi şekilde her ne şekilde olursa olsun asla uzanmak istemiyor ne yatakta ne kucakta sadece uyurken uzanıp uyuyor rahat ama gün içinde ayakta durmak ya da oturmak istiyor omurgasının gelişimi zarar görür mü ? Böyle durumlarda.

1 Beğeni

Zarar göre bilir ama inanırmısın cesur 20 günlüğünden beri oturuyor kucağımızda :confused: Olmaması gereken bir durum yapılmamalı ama çocuk uzanmıyor ağlıyor oturmak için kalkmak icin o yuzden o gunden beri hâla oturuyor kucağımızda

2 Beğeni

Uzatıyorum oyuncak fln veriyorum banamısın demiyor ancak kucakta olmak istiyor kucakta ta ben oturunca ağlıyor ayağa kalk beni pyle gezdir düz tutarak :rofl:

2 Beğeni

Bizde aynı durumdayız,sizde yine yeni başlamış ,bizimki 20 günlüğünden beri böyle

2 Beğeni

Kız konu ismini sen mi değiştin​:roll_eyes:

1 Beğeni

+1 doktor 6. Aydan gün alınca oturt dedi ben de sabırsızlıkla oturtmayı bekliyorum

2 Beğeni

Doktorumuz Eylül’ü kucağımızda oturur pozisyonda tutabiliriz dedi. Tam dik şekilde değil ama

2 Beğeni

Kendinmi oturmaya alıştırdın?yani senmi yardımcı oldun,neler yaptın.

Ben arkadına yastık koyuyorum kenarlarına da,sendemi böyle yapıyordun.

Bu arada sünnetli halde oturunca ağlamıyormu

1 Beğeni

Ben de seninki gibi yaptım canım, devam et öyle oturtmaya

1 Beğeni

Tamam canım teşekkür ederim :heart:

4.5 ayda destekli oturmaya başladı 5. Ayda mama sandalyesine oturmaya başladı 6. Ayda desteksiz oturmaya başladı

Sünnetliyken bi sakınca olmadı

1 Beğeni