Bebekle ilgili rüyalar görmek

Ben rüyamda kızım olduğunu gördüm ama oğlum doğdu :innocent:

2 Beğeni

Kızıma hamileyken doğum yaptığımı görmüştüm birkaç defa tombik yanakları kocaman bir kız bebek görmüştüm hep gerçekten doğduğunda Doktorlar gösterince kızımı çok şaşırmıştım rüyamda gördüğüm bebeğin aynısıydı şimdi yine birkaç defa oğlumun doğduğunu ve emzirdiğimi gördüm bakalım yine rüyamdaki bebek gibi mi olacak oğlum :smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

Bende goruyorum ruyamda dogurmusum yanda yemek yedirdiyorum

3 Beğeni

bende de olmuştu , bebeğimin cinsiyyetini,yüzünün güzelliğni bile görmüştüm emzirdiğmi de , hamilelikte normal bunlar oluyor fazla düşünüyoruz

3 Beğeni

Peki çocuğunuz doğduğunda rüyanızdaki gibi miydi @Nergiz13

2 Beğeni

aslında rüyada biliyosun güzel olduğnu ama yüzünü uyanınca unutuyorsun anlata bildim umarm

2 Beğeni

Dün gece şöyle bir rüya gördüm dışarıda bir yerdeyim emzirecek uygun yer aradım bulamadım sonra izleyen gözlere rağmen çocuk açlıktan bayılacak diyip örtümü geçirip emzirmeye başladım ama sütüm çok az geliyordu… Şimdiden kaygısı yüklenmiş bilinçaltıma

3 Beğeni

Bebeğim 19+4 ama hiç bebekle ilgili en ufak rüya görmedim henüz.

3 Beğeni

Ben de bugün gördüm rüya içinde iki kez rüya gördüm. Doktor ultrasonla bakarken karnıma işeyen bir pipican gördüm :sweat_smile: sonra rüya diyip uyandım yine rüyamda aynı sahneyi gördüm eşim çok kız istiyordu o da rüyamda maçlara gideriz sorun yok diyordu sonra yine uyandım bu sefer gerçek uyandım… ama içime işemesini görmem komikti :sweat_smile: daha cinsiyet bilmiyoruz 13 haftayız ama bakalım :face_holding_back_tears:

4 Beğeni

Görmüşsünüzdür ama rüyada kalmıştır daha 40 haftaya çok var :innocent:

2 Beğeni

Hayır olsun :blush:

2 Beğeni

İnanın bilmiyorum fakat hiç görmedim hamile olarak bile görmüyorum kendimi :person_facepalming:

3 Beğeni

Ben hamilelikten önce sürekli kız çocuk görüyordum hamile olduğumu öğrendim eşim kız çocuklarını ayrı sever erkek olmasını çok istemiyor ama ben nötrm cinsiyet konusunda.Hep kızım olacağını hissediyodum.Ama şuan iki kere rüyamda bir ikiz bir de büyüklü küçüklü erkek bebek ve çocuklar gördüm.

Bende çok seviyorum erkek bebeklerini şuan üçüncü kızım yolda çok istedigin şeylerle hep sinaniyo insan

Bende birkaç defa gördüm ama yüzünü hiç görmedim yüzünü çok merak ediyorum. İki üç hafta sonra gerçeğini göreceğim Allah kısmet ederse :pray:t2: